Siyahzadee Arkadaşlar Şanlıurfa da bildiğiniz işinde iyi bir kadın doğum doktoru varmı ve ücreti ne kadar
Yasminnnnn Siyahzadee Ben sanmedde ebru hocaya gidiyorum şuan ki ücreti 600 TL SGK olmayınca 750 sanırım
Galya15 Siyahzadee münevver Zehra hanım lotusta muhteşem bir doktor istanbuldan Urfa’ya taşındım bir çok Dr gezdim münevver hanımla tanışınca direk iyi ki dedim 20 yıllık tecrübesi var zaten gidince görürsün kapısı çok kalabalık
Siyahzadee Yasminnnnn peki memnunmusun canım kontrol sırasında soru sorunca flan nasıl tepkiler veriyor
Yasminnnnn Siyahzadee Yani ben memnunum kuzenlerim falanda yıllardır bu doktora gidiyor memnunlar ilgili bir doktor
Siyahzadee Galya15 yaa birdahakine onada giderim çünkü ilgi alaka dinleme benim için çok önemli Urfa’da çoğu kadın doğum özel bile olsa devletten daha beter muamele yapıyorlar paranla rezil oluyorsun resmen
Siyahzadee Lorinnaysee ya sanmed Hastanesi’nde doğum yapmak korkutuyor ya hqstanenin içi devlet gibi o yüzden o hqstaneyi eledim direk sezeryan olucagim için iki kat korku var mqlesef