Masal7778 Kizlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz korunmasız ilişkiden 5-6 gün sonra kasık ağrısı oldu mu sizde de sanki adet olacakmışim gibi sancı giriyor akıntım da var böyle birşey yaşayıp gebe kalan var mı
Berivan_sr Masal7778 adet ağrısı gibi ağrı oluyo evet bende çokta gaz sancısı oluyordu bide ara ara kasıkta batma anlık ama adet ağrısı uzun sürer ya bu öyle değil 10 sn fln
numix O ben 😂 ilişkiden sonra regl olacak gibi kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Birkaç gün sürdü sonra kesildi. Döllenme oluyor sanırım o
Masal7778 @numix benimde öyle ama hala kesilmedi adetime 10 gün var genelde adetten 1 gün önce yaşarım bu ağrıyı diğer gün adet olurum 😃 ama bu kez neden böyle oldu anlamadim
numix Masal7778 Benim de adete 1 hafta kala kesildi birden yok oldu tüm belirtiler. Ama o ay ilişkiden sonra yoğun kasık ve bel ağrısı yaşadım. Belki olabilir 😍
Masal7778 Berivan_sr bende de aynı şekilde göğüs çevremde de hafif hafif sivilce çıkmış inşallah hamileyizdir🤗
Gozdens Ya ara sıra benimde sol kasıgima agri batiyor ama uzun degil biraz bieaz sonra adet olacakmisim gibi hafif agrilar oldu ve seffaf akintim var
Gozdens Azonce saglik ocagina gittim sordum bakti iste bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir dedi haftaya gel kan ver dedi daha bet belli olur dedi ama akinti sol kasik agrisi vs yerlesme belirtisi vs dedi haftaya kan vericem bakalim