derings 29 haftalık gebeligimde gözde ucusan cisim ondan öncesi gözde ucusan siyah noktalar olustu gebeligimin 35 haftasındayım anksiyetem acayip fırladı bu gözde ucusan cisimi yasayan olup dogumdan sonra gecen varmı
Busraoz derings Bende de ⅔ kere oldu siyah değil de bildiğin beyaz ışınlandım zannettim😅 Anksiyetem de var ama çok üstünde durmadım normal dedim geçtim.
Bettdemm derings bana sağlık ocağında ebe gözlerinde cisim uçuşması baş ağrısı vs gibi bişey olursa doktorunun veya bizim haberimiz olsun demişti tansiyondan kaynaklı olabileceği için isterseniz doktorunuza danışın
derings Koalams bende ara ara degil hergun böyle göruyorum darlanma verdi iyice bide sıcaklarda acayip var iyice pskolojim bozuldu
derings Koalams anksiyetem var ama şöyle diyim anemim de var sadece şu durumun bende anemiye mi baglı hormonsal degisikligemi baglı onu bilmıyorum cunku her doktor farklı söyluyor kimi anemi diyor kimi ben sık böyle durumla karsılasmadım diyor olayın özeti durum gecici mi bunu bilmek istiyorum
derings Bettdemm preelampksi vs icin tüm kan tahlili yapıldı protein kacagı bisey cıkmadı sadece kanımda hemoglobin ve demirim düşük cıktı