Merhaba arkadaşlar , 39+3 te olduğum gün bile burda her tartışmaya yorum yapıp sohbetlere dahil oluyor pozitif hikayeleri takip ediyordum doğumdan korkuyordum veeee o akşam mini mini regl olacakmışım hissiyatı geldi ama ne sancı var ne ağrı ne acı böyle ılık dalgalar var eşim hatta spora gitti ordan geldi iş yerinden çağırdılar acil müdahale etmesi gereken bir durum için gitti gece 12 de geldi ben de bu regl olacakmış hissini ara ara yaşıyorum tabi 20.33 gibi başlamıştı ve devam ediyordu eşim gelince sen hemen uyu belki gece sancı tutar flaan dedim ama inanarak değil sonra uyuyamadım tabi ben 4.30 lara kdr kendi kendime bu hafif olan şeyi yaşadım kitap okudum habire tuvalete gittim 3 kere falan boşaltım yaptım bir yandan evin işleri bulaşık çamaşır onlarla oyalandım sonra 4.30 civarı eşim evdeki hareketliliğime uyanıp yanıma geldi iyi miyim diye öyle laflıyorduk aniden bir sancı girdi dedim bu ne be sonra not almaya başladık ama gelen bu sancılar acayip düzensiz neyse dr a bi haber verelim dedik dr da siz hastaneye geçin ben geliyorum derken eşime ben tuvalete gitmiştim bir baktım kanlı akıntı geldi sonra bunu da söyledim vakit kaybetmeden gelin dedi dr 5.30 civarı evden çıktık 6.30 civarı hastaneye varsık ama yolda artık düzenli sancı çekmeye başladım hatta böyle çocuk çıkacak gibi baskılar şiddetli oluyordu sonra hastane kapısında ben yürüyemedim tekerlekli sandalye getirdiker beni hemen doğum haneye çıkardılar kayıt işlemi bile yaptıramadık ebe hemen kontrol etti ve açıklığım 7 cm 😳 sonra epidural takacaktınız dedim dr geldi ve açıklık 9cm olmuş kız bitmiş doğum başlamış bir saate bebek sende ne epidurali demez mi dr ben paniğe kapıldım tabi ama zaten bütün sancıyı çekmişim son aşama ıkınmalar kalmış sonra beni çatala alıp ıkındırmaya başladılar veee 07.39 bebeğim doğduuuu dikiş atıldı vs çoook korktuğum doğum geri de kalmıştı üstelik normal doğumdu bebeğim sağlıklı ben sağlıklıydımmm bugün evdeyiz artık 3 kişiyiz ❤️