Sarkac Arkadaşlar merhaba 2 tane çocuğum var. Hiç böyle bir durum yaşamadım.11 gün kala bildiğiniz pembesi akıntı geldi dediler yumurtlama olabiliyormuş. Değerlendir dimi şimdiyse adetim iki gün var açık pembesi lekelenmem var açık kahvede ilk defa başıma geliyor adete 5 gün kala hastanede kan vermiştim negatif tekrardan çıkar mı bu hamilelik belirtisi ki acaba göğüsleri ide yandan acayip sızlama var
Assenas Bende de öyle oldu, ben kanamadan anladım ama emin olmak için reglme 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı, şimdi 12 haftalık hamileyim. bence değerlendir ❤️
Cicekkadin Assenas bende de sulu akıntı olrak geldi ama açık kahverengi şeklinde serçe parmak boyu kadar bir akıntı koyu asla değil adetime 5 gün var sizce bu belirti olabilir mi 10 gündür göğüslerim sızlıyor kasıklromda da ağrı yoklyıp gidiyor ama hafif ağrılar bunlar
Assenas Cicekkadin bence bir kaç gün içinde yapabilirsiniz test, belirtilerimiz aynı, umarım siz de mutlu haberi alırsınız 🥰
Fekf Kizlar benim de aynı sorunum var suan pcoluyum 50 gündür regli olmuyorum dün test yaptım atıyım bakar mısıniz
Assenas Fekf ben çizgi göremedim, 50 gündür olmuyorsanız bence koyu iki çizgi çıkması gerekirdi 😔 pcos yüzünden olmuyor olabilirsiniz, doktora görünün derim 💐