HaticeTekin Sabah dan ayağa kalkınca bayılma hissi göz kararma mide bulantısı yaşıyorum yatınca bişey yok 23 aylık oğlum var acile gitmelimiyim duygularında Karman karışık 14+6hamileyim
Duyguaksoy HaticeTekin benim ilk oğlumda oldu aynısı acile gittim 15 e çıkmıştı tansiyonum direk yatırdı doktor ondan dedim
Ars2223 HaticeTekin o haftalarda benimde oluyordu 23 lerde falandı öyle 2 -3 hafta devam etti sonra geçti doktorum bu haftalarda olur öyle demişti
HelloooMomy HaticeTekin Canım 14 mü 24 mü kaç haftalıksın? Sicaktanda olabilir tansiyonda olabilir. Tansiyon takibi yapmalısın. İleri haftalarda tansiyon yüksekliği olabiliyormuş. Sıcakta bunu tetikler. Dikkat et kendine ❤️
HaticeTekin Bunu bı çaresi olmali çünkü 23 aylık oğlum var oğluma yemek dahi hazirlayamaz hale geliyorum kafamı yastikdan kaldıramıyorum😢
Guclu_anne HaticeTekin Aynı durumdayım. 25+4 gebeyim 27 aylikta oğlum var. kahvaltı vs hazirlayamiyorum. Başdonmeleri mahvediyir beni.
HelloooMomy HaticeTekin Canım benim aklıma ilk tansiyon geldi benimde var çünkü tansiyon sorunum. Sen istersen acile bir git ihmal etme. Umarım ciddi bişey yoktur ❤️🙏🏻