Nurrrrr Srplkdr Canım benim sürekli kullandığım evde yaptığım doğal bir maskem var 1 tatlı kaşığı kuru maya (instant ) 2 3 cay kaşığıda su ilave esiyoraun canım macun kıvamına gelene kadar karıştır sonra fırça ile suratına sür canım haftada 1 dene bak hemen farkediceksin ışığı 1 ayda sivilce izlerin bile yok oluyor 😘👍🏻
Herseeyinasli Srplkdr benim de aynı şekildeydi, ama yüzümü temizledikten sonra, suda beklettiğin pirincin suyu ile de pamukla ıslatıp ıslatıp yüzümü siliyorum sabah akşam. Baya faydasını gördüm deneyebilirsiniz isterseniz 😊
Nurrrrr Sevqi1903 canım yüzüne 15 20 dk beklet ama tam kurusun kuruduğunu hissettiğin zaman yıka kokusu rahatsız edebilir ama hemen fark ediceksin maskenin ışıltısını canım 😘👍🏻
Nurrrrr Betus06 Tamma canım 1 ay deneyin sonra bana dua edeceksiniz 🤣 Hatta ben ilk başta balın icine 1 damla gğl suyu damlatıp balı iyice karıştırıyorum maskeden önce yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum yüzüm daha gergin oluyor daha sonra bu maskeyi yapıp gülsuyu ile nemlendiriyorum 👍🏻