Snyaydm Kızlar merhaba gecen hafta p.tesi gunu kurtaj olmustm bugn tekrar kontorle gittm kan verdm beeta bakar misiniz icimde kalan parca da gitmis mi diye boyle cikmis bu ne oluyoe
Hulo2105 Snyaydm yavaş yavaş düşer diye biliyorum 2-3 gün sonra tekrar kan ver bence sıfırlanana kadar
Masal7778 Beta yavaş yavaş düşüyor benim 2.5 ayda düştü gebelik haftasına göre degisiyor süre benim 12 haftaliktu kalbi durmuştu..
Snyaydm @Masal7778 yani simdi 2 ay sonra tekrar hamile kalırsam bebge zarar olur mu dusmese o zaman kadar benim tuplerim kapaliydi birini actirdm drkm 2 ay sonra kalabilirsn dedi bide bir sey daha sorucam kusura bakmayin kürtajdan sonra ne kadar sure sonra ilsikiye girilir
Masal7778 Snyaydm ben 1 ay sonra girmiştim öncesinde hem ağrılarım vardı hemde psikolojik olarak korkuyordum benim şuan tam 3 ay oldu kürtaj olalı pıhtılaşma testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
Masal7778 Snyaydm zararı olur mu bilmiyorum ama doktorlar düşmesini istiyor bana sifirlaninca gebelik dusunebilirsin demişlerdi
Masal7778 Snyaydm onu araştırma Hastanesi’nde genetik bölümü yapıyor bebeğe kan gitmiyorsa pıhtılaşma varsa düşük ya da kalp durması oluyor