Duyguaksoy 26.haftamı doldurdum 27 ye doğru gidiyoruz inşallah kızlar ama son bi kaç gündür aşırı bel ağrım var regl gibi acile gittiğimde insan yerine koyup ilgilenmiyorlar bile normal mi ki ya evde bi sağa bi sola atıyorum kendimi resmen ağrıdan
Seray11ay Duyguaksoy bende 20 haftalık olcam. Bende bı sağ bı sol yatiyom hep. Sırt üstü yattıktan sonra kalkamıyorum sakat gibi oluyorum vallahi. Kız gebelikte bel çok ağrıyor diye biliyorum. Bende öyle olmuştu 😣
nazel123 Benimde öyle oluyor ara ara kontrolde doktorum sırtı aşağıda oda sana bel ağrısı yapar dedi yani yan duruyor sanırım 😅 bir hareket ediyor sağ sol tarafım aynı anda oynuyor
Duyguaksoy nazel123 benimki de kıpır kıpır kafası bi sağda bi solda ya da kaşığıma çok fena vuruyor anlamadım 😁
Duyguaksoy Ya öyle her ağrıyı takmam aslında da bi kaç gündür anlamadım bacaklarıma da vurmaya başladı ağrı belki normal ama doktorum da izindeymiş randevum haftaya o güne kadar beklesem mi bi acile gitsem mi bilemedim
nazel123 Duyguaksoy sen bilirsin canım insallah bir sıkıntı yoktur bizim buradaki acil pek umursamıyor orası ilgiliyse bir görün
Duyguaksoy nazel123 yok bizim de aynı acil ama insan da merak ediyor işte bakalım dayanabilirsem doktorumu bekleyeceğim 😓
Duyguaksoy Seray11ay benim erkek canım bana da annem erkek bele vurur normal ağrın diyor da işte annelik kolay değil 😓Allah yardımcımız olsun