Gul_pempe23 Hangı bolume gıdılıyor acaba bunun ıcın ? Aclık sekerım 109 ıkınsaat sonra tokluk 154 cıktı doktor gebelık diyabetı dedı takıp etmek lazım dedı dıyet ıle fılan ? 27 haftamdayım umarım yoluna gırer
Tugcev Gul_pempe23 bu arada benim değerlerim daha yüksek çıkmıştı. Diyetle normal gidiyor her şey. 30. Haftadayım bebek gelişimi suyu her şey normal, şekerin etkilediği hiçbir şey yok şu an. Canınızı sıkmayın o yüzden 😊
Gul_pempe23 Tugcev ılk gebelıgımde sınırdaydı son aylarda olustu oda bunda erken cıktı onumuzede ☺️ Randevu aldım bakalım nedıcek doktor
Dicle06 Gul_pempe23 merhaba n’aptınız ben de şeker yüklemesi yaptırdım bugün ilk kan testim 174 2. Saat 154 çıktı yatın dahiliye randevum var sizd durum nasıl peki nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
Gul_pempe23 Dicle06 suan bır haftalık dıyet uyguluyorum hersey yasak bır hafta sonuca gore ya unsulun ya dıyete devam olcak
Dicle06 Gul_pempe23 bende gittim az önce diyetisyene yönlendirdi saat 14.00 de randevum o şekilde 1 hafta şeker takip edilecek inmezse insülin başlanacak