Sevginur61 Kızlar doktor söyledi unuttum şuan devam ediyorum ama haptan iğneye geçicez demişti siz kaçıncı haftada geçtiniz bilen varmı
Yasminnnnn Sevginur61 Ben sadece başından beri hap kullanıyorum doktorum iğneye gecicez demedi 33 haftalık olduk sadece dogumdan sonra bir kutu igne ( 10 tane ) kullanicaksin dedi o kadar
Rabia98 Sevginur61 başından beri iğne hap kullanıyorum hapı 34. Haftada bırakıcaz iğneye doğuma kadar devam edicez
Alone Sevginur61 başından beri hem hap hem iğne kullanıyorum. Kan pıhtılaşmanızın derecesine bağlı olarak değişir o
Sevginur61 cLearQueen ben sadece hap kullanıyorum doktor da artık iğneye geçmemiz lazım dedi tarihi unuttum ama. Siz iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz günlük mü nasıl
Sevginur61 Asya140820 evet başta doktorum öyle uygun gördü o zamandan beri kullanıyorum pıhtılaşma olmaması için
Rabia98 Sevginur61 evet benim iki genimde heterezigot var ondan dolayı kullanıyorum önceki gebelikte de böyleydi
Asya140820 @Sevginur61 bende ecorpin kullanıyorum ilk gebelik son haftalarında preeklampsi oldum bende doktorum verdi bir buçuk aylık hamileliyim önlem almam lazım dedi doktor acaba aynı durum mu diye merak ettim