rumeysa_mom melikets33 THE WALKİNG DEAD çok sezonlu bir film mükemmel zombi filmi korkutucu değil aksiyonlu bir film ama harika kesinlikle tavsiye ederim 😂😂
Ysmnpmk rumeysa_mom kesinlikle öneririm bende korku filmini aşırı seviyorum ve favorilerime ekledim bu filmi o kadar iyiydi 😀
Smyydlgcc Sabikhadji ben Birce Akalay’on mezarlık dizisini çok çok daha beğendim. Tabi psikolojik olarak sağlam yapıdaysanız izleyin, kadın cinayetlerini anlatıyor.
Smyydlgcc melikets33 Netflix de değil ama Cezailer dizisini gülmekten yerlere yatarak izledim. Gain’de olması lazım. Bir de Bozkır dizisi çok güzel, bu da polisiye, Blue Tv’de. Belki ikisini de diğer internet sitelerinden bulabilirsin.
Halme Nutellamm dizipal var. Dizipal Twitter yazın çıkan şeyde kaçıncı dizipal bulun. Ücretsiz izlersiniz
e_blue_sky_a ilaydamom_ evet sonraki bölümler çok güzelleşiyor. İngilizce izlerim genelde ama Türkçesi olsaydı da izlerdim
huzunluponcik Sabikhadji baktığınız filmin lohusa olduğuna emin misiniz bakıyorum yok ve film daha yeni youtbueye şuan düşmez veya başka uygulamadan izlemiş olabilr misiniz