Babymom07 Kızlar 33.haftada 1 saatlik yolculuk yapılır mı? Bir sıkıntım yok ama yine de korktum bir şey olur mu diye
elif475475 Babymom07 biz onu İstanbul şartlarında sürekli yapıyoruz 😅 gerçekten 1 saat size uzun mu geliyor ya ben bir kere 2,5 saat bebek karnımda araba sürmüştüm trafikten 40 dakikalık yolu bitirememiştim 🥲🥲🥲
Babymom07 elif475475 hahah yok ya uzun gelmiyorda tatile gideceğim ondan bir korktum acaba sıkıntı yaşar mıyım vs diye 😄 İstanbul trafiği öyle ya
elif475475 Babymom07 ben en son gidiş dönüş 24 saat yol gittim tatile eğer 2 3 saati geçerse mola verip yürümeniz gerekiyor o kadar 🙃
Humeyra34 Babymom07 bir saat te birşey olmaz gerçekten İstanbul içinde öyle yapıyoruz 🙈🙈🙈 coğu var azı yoktur
Berivan2115 Babymom07 ben ilçede oturuyorum merkez 2 saatten fazla sürüyo ve her kontrolde o yolu git gel yapıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar 🙃
huysuz__ Babymom07 İstanbulluların gözü yaşlı 🥲🥲 1 saat bize yarabbi çok şükürlük bir süre😅 yine de riskleriniz varsa doktorunuzdan onay alın mutlaka