[silindi] Fatmanur12345 balım benimde böyel oldu ya ilki umut verdi ikinci yıktı . Bekleyelim bence biz biraz daha . İnşallah vardır 🥹🥹🤲🏻
Fatmanur12345 Ferman21 aaaa ben buradayım diyor insallah yanıltmaz seni canım benim hayırlı olsun 😍😍😍
Naziko Ferman21 ya seni görünce çok heyecanlandım benim de bat 26 🫶🏻 Hayırlı olsun tebrik ederim normal testte de pozitif çıkar mı acaba sonucun benim elimde sadece normal gebelik testi var erken gebelik yok o yüzden merak ettim
Kub-ra61 @“Ftma155”# [silindi] bende temmuz 20 test yapmadım henüz çünkü negatif çıkar çok erken bence bugün çok halsizdim sıcaklardan mı oldum yoksa belirtimi bilmiyorum
Ferman21 Naziko ay hic bilmiyorum ki canim bugun bi farkli marka daha alip deneyecegim insallah ondada cikar aslinda 3 aydir bu marka test beni yaniltiyor amaa
Gkce18 Beybyi ayy cok mutlu oldum senin adınaa bitanem hayırlı olsunn 💖🥹 benim çatlamadan sonraki 8. Günüm henüz çıkmaz balım bence
Ferman21 Beybyi dun yaptigim test silikti bgun tekrar yaptm cok cok hafif bir 2. Cizgi var 9 gun var reglme anlamadm gercekten