Fatmanur12345 [silindi] yapmayı biliyorum askm sadece yüklemiyor fotoğrafı sorun var diyor bir saat kadar onunla uğraşıyorum da düzelmedi
Fatmanur12345 Gkce18 kopyalamak için önce yüklemesi gerekiyor ya orada yüklemiyor fotoğrafı askm bir saat kadar onunla uğraştım size atabilmek için
Gkce18 Fatmanur12345 tamam ozaman aşkım boşver yarın denersin olmadı 🥰senin adına cooook sevindim inşallah yanıltmaz💖
Fatmanur12345 Gkce18 insallah canım benim haftaya tekrar yapıcam varsa az daha koyu olur test sanki hiç olmayacak gibi geliyor bana hayırlısı insallah bu seher tutmuştur 🌹🌹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
[silindi] Fatmanur12345 anladım balım yarına düzelir belki 😊 inşallah vardır hamilesindir. Aynen haftaya daha iyi belli olur 😍
Gkce18 Fatmanur12345 Fatmanur12345 canım pozitiftir öyle hissettim şimdi ben güzel düşün vardır vardır inşallah 💗😘
Mzzz [silindi] öyle bir şey olsaydı baya net kırmızı çıkardı o çizgiler çünkü aradan çok zaman geçmiş oluyor hsgden sonra hamile kalmak bir tık daha kolay demişti banada doktorum🤗
[silindi] Mzzz umarım öyledir ya 😍 1 yıl oldu Aynen bende koyu çıkar umudu ile yapmıştım testi çıkmadı 🥲
Ferman21 Kizlarr goguslerde hassasiyeti olan var mi birde bugun uzandikca sag ve sol kasıgıma batma oluyor bide malumunuz akıntı bat 26
Smilingstar Ferman21 benim de bat 29 regl belirtileri gibi mide ve karında oldu geçti hemen bugün yumurtlama günümde
Mzzz [silindi] eğer bir sorun yoksa olur sorun varsada çözümü bulunur bnde pcos esimdede sperm iler hareket neredeyse yok denecek azken doğal oldu ilki tüp bebeklevoldu bn kafadan bebek fikrini attım 3 ay sonra hamile kaldım onca soruna rağmen merak etme olur
Papatya_1626 Fatmanur12345 insallah her gece dua ediyorum bizim gibi yurekten isteyen butun anne adaylarimiza rabbim hayirli zamanda vericek artik inaniyorum 🤲🤲🤲🥰🥰
Gkce18 Fatmanur12345 canım ya test bozuk yada idrarda fazla beklettin elinde varsa şuan yine yaparmısın çizgi var ama renk dağılması var
Ebruebos Fatmanur12345 testin en son hali nasıl canım? Var gibi duruyor. Prodoctor testin yeni üretimini beğenmedim ben. Bende de silik duruyordu gittim kan verdim negatif bi de ilk yapınca kırmızı oluyor ekranı dağılır gibi.