Fatmanur12345 insallah canim benim yasim biraz daha genc olsa belki bu kadar takmazdim ama genc anne olamiycam diyede üzülüyorum biliyorum bunda da vardir bir hayir ama iste kalbime dinletemiyorum ilk hamileligimde doktor miyomlarimi gördü o zaman 5 haftalikti bebek sorun olmaz saglikli gelisir korkma dedi ümit verdi kese göründü 6 haftalikken bebek göründü bir hafta sonra gel kalp atisini duyariz dedi gittim kalp atisini gösterdi ama dinletmedi görüyorum atiyo kalbi ama ses yok neyse simdi dinletmicem bidaha ki geldiginde duycaz dedi ama bende hic bir sorun yok ne agrim ne kanamam gayet gebeligimi sürdürüyorum 9 haftalik oldu heyecanla hazirlandim sabah esimle gidiyoruz dedim bu sefer duycaz kalbini ama icim kipir kipir uyuyamadim zatan sabaha kadar gittik yatirdi beni karnimdan bakti bebegi goremedi alttan bakti bidaha bakti tekrar bakti ama ben kalbim durcak dedim herhalde kotu bisey var bebek minicik zor gorunuyo miyomlarim ondan daha buyuk dedi ki gelisimi durmus ben hala anlamadim yani ne demek bu dedim 9 haftalik ama 6 haftalik gorunuyo miyomlar sıkıstirmis gelismeye yer kalmamis ölmüs maalesef dedi benim dunyam basima yikildi o an almamiz lazim dedi ister bugun ister yarin gel alalim dedi ben o şokla yarin gelirim bugun hazir hissetmiyorum dedim cok kotu bisey rabbim kimseye evlat acisi gostermesin o kisacik haftada o kadar baglanmistim ki cok zor toparlandim.burda doktoruda sucladim neden bana sorun olmaz saglikli dogum olur dedi madem daha kucukken deseydi o zaman belki bu kadar uzulmezdim cok uzun yazdim kusuruma bakmayin ama rahatladim burasi dertlesme gibi oldu😔😔😔😔