yasemincicekkk Gkce18 döllenme ağrısının olması tıbben mümkün değil canım . Ancak yerleşme yani döllendikten 5-6 gün sonra belki hafif kasık ağrısı ( bende olmadı ) , sıcak basması , el ayak yanması olabilir
Nurozsln Gkce18 Ağrı değil ama kasıklarımda resmen yanma hissediyorum ben. Hamile olduğumu öyle anlıyorum 🤭
Zarifokur Gkce18 acaba siz çatlama olduğu vakit mi öyle hissettiniz . Mesela hamile kalınca gaz oluyor bilginiz olsun bmyle bildiğiniz gaz oluyor öyle böyle değil
Seher5 Belirti bende olmuştu kasıklarda ağrı oluyordu. Geceleri uyanıyodum Hamilelik belirtisi de öyle olmuştu kuscam ama kusamıyodumşüphelendiriyodu ama olmaz diyodum adet sinyalleri sanıyodum adetim gecikince anladım hamiş olduğumu ☺ isteyen herkese nasip olsun inşallah
demirgizem Adet ağrısıyla aynıydı, hatta yerleşme ağrısı olarak da hala devam ediyor, kasıklarda batma ve acı oluyor
Nzyl Adet ağrısından farklı olarak devamlı olan bir ağrı değildi arada yoklayıp gidiyordu şiddetli değildi
Gkce18 Zarifokur şuan onuda yaşıyorum canım cok fazla gazım var, ovülasyon testi kullandım yumurtlamamı çatlamamı gördüm ertesi gün başladı bu agrı yumurtlama dönenimde akıntım şeffaf yumurta akıydı şimdi beyaz akıntıya döndü yumurtlama geçti eminim
Zarifokur Gkce18 hamile olabilirsin umutlandırmak istemem . Ben ilk hamileliğimde öyleydim . Gaz varmış gibi böyle akıntım beyazdı . Yumurtlama gününde beraberlik olmasa çatlama günün de olsa hamilelik oluyor mu ?
Gkce18 Zarifokur çatlama günü ilişki olması yeterli canım yumurtlama günüde olursa hazırda sperm bekliyor oluyor oyüzden önemli ama asıl gün çatlama Umarım öyleyimdır 💗
Zarifokur Gkce18 hayırlısıyla Rabbim tekrar versin kucağına almayo nasip etsin . Sümüksü akıntı çatlama akıntısımı acaba bilginiz var mı?
Zarifokur Gkce18 bugün test yaptım artık silikleşti . Çatlama oldu demek ki bugün neden hala şeffaf ve sümüksü akıntı geliyor acaba demek ki çatlama hala bitmedi
hubanurozbas- Gkce18 Evet canım adet olacaksın ama olamıyorsun gibi ağrı bi kasılma sancı ben baya baya yaşadım. Ama bir kaç gün sonra geçti bu sefer de yerleşme ağrısı oldu sonra o da geçiyor :)
Gkce18 hubanurozbas- canım bana umut oldun şuan inşallah psikolojik hissetmiyorumdur çok teşekkür ederim 💖