Yasminnnnn Swan97 Sen stres yapma bu durum daha çok etkiler özellikle tansiyon açısından sen tahlilini ver büyük ihtimal biseyde çıkmaz çünkü hem tansiyonun düşük hemde bir pozitif ozellik tuza dikkat et bol su iç
Swan97 Yasminnnnn Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah negatife döner. Bir şey takılırsa aklıma size sorabilir miyim yeniden
Gizem_11 Swan97 en önemli etken tansiyon , benimde protein kaçağı şu an olmamasına rağmen günde 2 defa tansiyon hapı kullaniyorum ona rağmen ortalama 12 anca oluyor içmesem Allah bilir kaça çıkıcak tansiyon problemin olmadikça sıkıntıya girme hiç 😊
Swan97 Gizem_11 benim romatizmam böbreklerimi tutuyor o yüzden ilerlerse diye çok korkuyorum 24saatlik idrar vericekmişim inşallah temiz gelir bi daha da idrarda protein pozitif çıkmaz hiçbirimizin 🤲🏻
teachervera Gizem_11 İlk gebeliğimde preaklamsi geçirdim tansiyon ve protein kaçağı çoktu acil doğuma alındım. İkinci de kan sulandırıcı balık yağı kullandım tansiyon olmadı protein kaçağı 300 civarı idi Ama bebeğim 37 de sancım 90 çıktı acil ameliyata alındım 3250 doğdu. Şimdi üçüncüye hamileyim yine protein kaçağı var tansiyon takibi yapıyorum. Doktor kilo alma diyor preaklamsi olur diyor kızımda 7 kilo aldım bunda 28 haftalık oldım on kilo aldım doktor çok kızıyor. İnş tekrar etmez. Protein kaçağı önemli değil tansiyon olursa sıkıntı
Swan97 teachervera 24 saatlik idrarı siverek devlette mi verdiniz acaba? Ben de vereceğim de yoksa diyarbakıra gitmek zorunda kalacağım
teachervera Swan97 Canım Urfa ya yolladım eşim götürdü nefroloji bölümü ya da dahiliye. Tanıdığı vardj ben gitmedim tahlili yolladım oraya yoksa doktor kontrolü lazım. Urfa Mehmet Akif de bakıldı hep benim Siverek devlet de malum doğru düzgün işlemiyor
teachervera Gizem_11 Kızımda birkaç kez yapıldı artıyordu ama tansiyonum yoktu doktor sorun yok dedi bunda da sadece 16 haftalık iken baktırdım o zaman da çoktu sorun değil dedi şimdi ne kadar bilmiyorum maalesef hastane 90 km uzak her zaman yaptıramıyorum
teachervera Swan97 Tansiyon yoksa korkma canım. Benimde 16 haftalık iken 280 mg idi şimdi ne kadar bilmiyorum kaç + ediyor fikrim yok. Tansiyon olursa sıkıntı gelişim geriliği yapıyor gelişimi nasıl
Swan97 teachervera doktor sende 295-300 seviyesi bekliyorum dedi. Yememem gereken neler var ekmek makarna gibi şeyler de mi yasak🥺
Gayearasatalay teachervera merhaba ben de gelen hafta içyaptırfığım tahlilde proteinde pozitif sonucu ile karşılaştım bu hafta yine yapıldı 23 haftalık hamileyim bu sefer de ++çıktı geçen haftadan beri inanın ne tuz ne tatlı hiç bir şey yemiyorum ona rağmen nasıl artabiliyor artık psikolojim yerlerde 24 saatlik idrardan bakalım dedi doktorum nasıl önlenebilir bu
teachervera Swan97 Bana dedi tuzlu yağlı baharatlı, pilav, makarna, turşu yeme Karpuz da yeme az ye dedi şeker tetikler preaklamsini dedi her gün bana şeker ölçümü yaptırdı şeker yok ama baktı preaklamsi ile bağlantılı imiş
Swan97 teachervera benim de kortizon kullandığım için şekerim yüksek çıkıyor evde hep ölçüm yapıyorum 😞 sağsalim mutlulukla tamamlayalım inşallah süreçlerimizi