Nalanktl EsraNuri yok canın daha 4 hafta sonra yapılacak ama pembe mavide yaptırıcam yine 450 lira demişlerdi fiyatına ama yılbaşında Doğum muayene hepsine zam gelmiş o da 500 olmuştur herhalde :(
Cansn BirsenT bizde 16+2 olduk. 12. Haftamda kız dendi cuma kontrolüm var cinsiyet için teyit edilecek. Daha aileler ile paylaşmadık değişme falan olursa çok üzülürler diye. Değişmezse bizim de Zeynep’imiz gelecek 🐣
BirsenT Tugbax68 kıyamam 😢 ne denir bilemedim ki 😐 yani canım ben yatıyorum çok şükür birşeyi de Yok kendini de çok strese sokma canım 😘
ddmnrdgn 18 haftalık oldu bugün. Erkek dedi doktorumuz, ismini Can koyduk :) herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. 🙏🏻
Berkaytuana NeslihanOner bizde Eylül u çok düşündük ama sonra vazgeçtik çok güzel isim 😍 sağlıkla kucağına al canım inşallah
NeslihanOner Berkaytuana amin canım inşallah 😊 ben çok seviyorum bu ismi ya ne bilim. Eylül de doğdum ve eylülü de çok sevdiğim için Eylül ayında evlendik 😊 bunların anlamı olarak ve hep de çok sevdim bu ismi. sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Oznurss 17+1 benim de ☺️ Oğluşum olacak Çınar ya da yamaç ismini düşünüyorum karar veremedim ikisi arasın da