sltn2686 Arkadaşlar 13 haftalığız benim gebelikten önce göbeğim yoktu boyum 171 şuanki kilom 62(açken) göbeğim çıktı dışardan hamile denicek kadar değil tabiki 😁ama çıktı yani karnım erken mi sizce yoksa normal mi sizin ne zaman çıktı ☺️
Tazeanne123456 sltn2686 benim 10. Haftada çıktı şaka gibi zaten göbek bölgem ince değildi ama yandan falan baktığımda anlıyorum büyüdüğünü
Srp53 sltn2686 gaz olabilir mi acaba benim de 8 hafta boyum 1.70 kilom 61 kiloda bir artış yok gibi ama sanki karnım şiş benim de göbeğim dümdüzdü 🤣
Semyil sltn2686 o haftalarda rahim gazı çok olurmuş canım benimde öyleydi sonradan iniyor ben şuan 30 haftalığım tam olarak 28.haftadan sonra çıktı ama hala küçük vücud yapısıyla alakalı çıkmışta olabilir
_Mother_ sltn2686 9 haftalık hamileyim zaten kilolu hamile kaldım göbeğim vardı ama 2 kilo vermiş olmama rağmen göbeğim öncesine göre daha şiş belli oluyor ama şişkinlikte oluyor bende kabızlık sorunu nedeniyle
sltn2686 Semyil küçük bir göbek zaten insanların yemek yer şişer ya okadar ama dar kıyafetlerde ayva göbek gibi duruyo 🥲😂
sltn2686 momofmychildren karnım düzdü o yüzden hafif bi çıkıntı var göbek denir mi bilmiyorum ama alışık değilim belki ondandır 😂
Srp53 sltn2686 gaz olduğunu ümit ediyorum sizinkinin de zira göbeği sıfır olan bir insan için diğer türlüsü zor anlıyorum sizi 😂
Hkk61 sltn2686 bende 13 haftalığım yatınca hafif belli oluyor arada oda kayboluyor çıkmasımı normal çıkmamasımı bilemedim 😅 Sadece bazen herşey yolundamı diye tedirgin oluyorum
metemom_ sltn2686 benim boyum 170 kilom 60 dı hamile kaldığımda şuan 34+2 deyim 69 kiloyum olsun berekettir diyorum 😂 göbeğim 26. Haftadan sonra çıktı
sltn2686 metemom_ ne güzel bence çokta kilo almamışsınız bende en fazla 10 kilo almak istiyorum inşallah öyle olur 🥲
Hicran57 sltn2686 bende 31 e gidiyorum 28’den sonra bellı olmaya başladı göbeğim şuan bebeğiniz limon kadar büyük ihtimalle gaz falandırşişkinliğiniz☺️
sltn2686 Hicran57 evet ama işte göbek gibi duruyo ben açıkçası hemen çıksın istemiyordum tatile gidicez mesela sanki göbek gibi 😂