Ecmsrn Bus2011 40+0 bizde aynı şekildeyiz hiç bir belirti yok yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr umuz sizin dr ne şekilde ilermelemeyi düşünüyor konuştunuz mu
Hlimee Bus2011 bende tam bu hafta da doğurdum sezeryan oldum Bebiş kanala girmedi doktor beklemeye gerek yok dedi Sonradan gördük ki kordon kısaymış ve o yüzden dönemiyormuş .
4949zilanerturk Bus2011 bende 40+1 tık yok perşembeye kadar gelmezse yatış yapıp suni sancı verecekler
Bus2011 Benim doktorum izinde bana 40. haftada yatış vermişti suni sanci verilecekti. Acilden yatış için gittiğimde hiçbir belirtin yok diyip eve yolladılar bende öyle bekliyorum ama tık yok :((
Ecmsrn Bus2011 ben henüz çatı muayenesi olmadım geçen hafta gittiğimde dr 40 da doğmazsa uyarı vermek amaçlı bakarım demişti belki o doğumu başlatır diye düşünüyorum
Bus2011 S-m-e-a-r alttan muayene olmuştum 3 kere. 3 gün önce oldum en sonunu ozaman kanli akintim gelmişti
Ecmsrn Bus2011 kitaplarda hep suni sancının normal sancınızdan farkı olmadığı acı eşiğiniz neyse o kadarını hissedeceğiniz söyleniyor