Edaa01 Kızlar o heyecanlı gün geldi suyum geldi hastaneye gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin 💖🌸
emineaycyilmaz Edaa01 Günümüz aynı sağlıcakla tek avazda kucağına al kuzum Allah analı babalı büyütsün çok kolay bir doğumun olur inşAllah 🤍🥹
4949zilanerturk Edaa01 güleyim başıma gelsin 😅😅bari 40 +1 bekliyorum hala çok sevindim senin adına cnm Allah tek avaz da kurtarsin ❤️🤲🏻🥰
_merve11 Edaa01 inşallah kolay bir doğum olur senin için hayırlı sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah bebişi 💕
Edaa01 emineaycyilmaz @Ecrinmiray @kahvesever__ @IS_Z @4949zilanerturk @_merve11 @Miskinim @Nrgl21 @aselinannesi1997 hepinize çok teşekkürler güzel anneler rabbim hepimizin dogumunu kolaylaştırsın inşallah
Ecrinmiray Allah yardımcın olsun bir avazda kurtar inşallah bebeğinde sende sağlıkla gel canım benim Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
IS_Z Ayyyy çok heyecanlıııı 🤩 inşallah her şey istediğin gibi olur, ağrın sızın olmadan tek avazda doğurursun inşallah
Miskinim Edaa01 hadi gözünaydın canım. En az ağrıyla tez vakitte nasıl olduğunu anlamadan kucağına al bebişini 🥰
Nrgl21 Edaa01 benim de ilk gebeliği m’de 39 +0 da suyum geldi. Sancı yoktu suni sancıyla doğurdum. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Edaa01 Miskinim yatışı yaptılar sancım oluyor şimdilik 4cm dua edin cabucak açılma olsun lütfen acilma yavaş ilerliyor 🙏 @IS_Z @Mlkmr12 @4949zilanerturk
emineaycyilmaz Edaa01 yanınızda aktara gidebilme imkanı olan biri varsa meryem ana otu alıp duasını yapsın rabbim hızlı açılma nasip etsinn balım
Edaa01 aselinannesi1997 Miskinim Moonfaced Neferut IS_Z Cok teşekkür ederim güzel anneler hepinizden allah razı olsun anca kendime gelebildim bebeğimde bende cok iyiyiz şükür bir sorun yok 2nci dogumum olmasına rağmen zor ilerledi ama neyseki kızıma kavuştum💖🙏