2bebekannesi3542 Semaokss biberon almadım, kaşık biberon aldım.. meme reddi olmaması acısından böyle düsündüm
Eda1254 Semaokss bence kesinlikle avent deneyin anne göğüsüne en yakın o ve neredeyse herkes onu önerir akış olarak anne göğsü gibi kullandım daha önce öneririm şimdiki bebeğimde ondan aldım ve doktorlarda onu öneriyo bı yakinimdan duydum hemşire kendisi doktoru önermiş
Aerithma Semaokss ben avent kullanıyorum memnunum. Bebeğim çekim zorluğu yaşamadı ya da biberonu bitirmesi öyle uzun sürmüyor.
bilgegk Lansinoh aldım fakat henüz kullanmadım yorumları güzeldi bu yüzden tercih ettim philips avent ile lansinoh arasında kalmıştım
Derinmom bilgegk merhaba ben de lansinoh düşünüyorum avent için çekimi çok zor çocuk 40 dakika da zor içiyor gibi yorumlar yazmıslar. momma modelini mi aldınız hangi modeli aldınız ben bilemedim
Buse344161 Avent aldım çekimi zor diyenler var ama başlıkları var zaten 1 den değilde 2 . Başlık kullanarak başlarsanız çekimide kolaylaşır bi çok kişide de avent gördüm ve önerdiler sen bilirsin tabiki 🙏
Sudeakay Nuk antikolik vardı tutmadı Philips avent 0 ay bir damla olanı aldık gayet güzel bebek emdikçe geliyo akıtma vs yapmıyor
xhbgns Semaokss Dr brown veya comotomo oneririm ikisi de anti kolik biberonlar (Avent ve lansinoh da kullandik ama bize gaz yapti begenmedik)
pamukprensesim Semaokss ayni ben de merak ediyorum aventi cok duydum belki kucugunden alirim denemek amacli