FyA Merhaba bu aralar çok olmaya başladı, her gece soluma yatarım rahat kıyafetler giyerim ve karnımdan yani bebekten resmen “çıt” sesi geliyor ve gecenin sesszliğinde daha da net duyuluyor 🤣🤣🤣 ne ki bu ? Başına gelen var mı ???
AjdaDiri FyA ay evet benden de bir ara gelmişti bulaşık mak. Boşaltıyordum o sıra eğildim ve çıt sesi geldi çocuğun bir yeri kırıldı sandım 😅😅
Hulo2105 Yeniyeniden benden de geliyor ama çatlamadım onunla ilgili değil karnın içinden geliyor ses.
FyA AjdaDiri valla bende ilk duydugumda öle sandım bişi oşdu diye korktum 🤣🤣🤣 baktım sonra sürekli geliyor
FyA elifozkann vallahi inanın bilemicem ama bildiğiniz çıt çıt resmen ve bu gece sabaha kadar uyuyamadım bi kaç kez oldu
Damlaozzz FyA Çatlamayla bu seslerin alakası yok Kağan Kocatepenin bu konuyla ilgili videosu var onu izleyebilirsiniz
Eliff_gny FyA ayy evet yaa dün akşam oldu bende de çıt çıt karnımdan sesler geldi bebek hareketliydi o ara bebeğin eklemlerinden geliyor diye biliyorum ama ☺️
FyA Eliff_gny benimkide çok hareketli gece zaten durmuyo 🤣🤣🤣 ve bu gecede çok sık duydum kötü bişi olmasında bakalım hayırlısıı