Vldnfrkn Barlas mı ? Alpay mı ? Kutay mı ? Açıkçası anlama çok dikkat ediyorum bazı isimleri o yüzden eledim en baştan beri barlas istiyprum ama sanki eşim çok sıcak bakmıyor gibi benim için istiyor gibi sizce hangisi ?
Eftelya-129 Vldnfrkn Barlas da iyi bence bide her zorluğu çeken aneler o yüzden içinize sinen olsun eşiniz de her ne kadar sıcak bakmasa da sizin için onaylıyorsa kesin koyun net bı şekilde istemezse zatn söyler siz koyun gitsin sonradan alışır zatn
Moy Vldnfrkn bende barlas ile yola çıkıp AYBARS koydum ❤ ve her gittiğimiz yerde ismini kim koydu diyip anlamını soruyorlar farklı geliyor ama artık bu sene özellikle çok konulan ama çok hoş bir isim
Tuba680 Vldnfrkn benim de ilk gebeliğim barlas ege koyacağız Allâh izin verirse şimdiden herkes çok güzel ve farklı buluyor
Ekbbek Vldnfrkn Çok güzel olmamış mı sizce de Barlas 😀 biz de Barlas koyacağız belki böyle görürseniz daha çok içinize siner 🥰
Ekbbek Tuba680 sizin Barlas Ege’ye de kocaman bir maşallah. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🥰🥰