Mge127 öncelikle Rabbimin bir bildiği var diyip Allahım senin ve isteyen herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlat nasip etsin ❤ Bizde sizin gibi bi kaç aydır 2. Bebeği istiyoruz ama 3 kere bunu yaşadık istediğimiz sonucu alamayıncaa biraz olumsuzluğa kapıldık sanırım bundan 1 hafta önce inanılmaz kasık ağrım oldu regl olacağımı düşündüm çok şiddetli geçtiği için biraz farklı bir ağrıydı ama yine ihtimal vermedim eşim belki de hamile olabilirsin dedi ama çok önemsemedim özel bir hastane de ağrı kesici yaptırmak için gittim gebelikden şüphelendiğimide dile getirdim regl olmama 6 gün falan vardı önce gebelik testi yapıp yoksa iğne Yapabileceklerini söylediler neyse gebelik için kan verdim 17.03 değerimdi salı tekrar çağırdılar 126.03 pozitif ama dış gebelik olma ihtimali ni de söylediler bu değere rağmen yok diyen doktor bile var bende günlerdir bunun stresini yaşiyorum:) sizin de herşey gönlünüzce olur umarım hiç canınızı sıkmayın istiyorsanız umudumuzu hiç kaybetmeyin 🤍❤