97-Mucize Selam kızlar memnun olduğunuz ilgili sabırlı çok uçuk kaçık da olmayan cihazları iyi olan gittiğiniz doktor hastane önerilerinizi bekliyorum karşıyaka taraflarına yakınım
Jessi 97-Mucize Merhaba Özel Çınarlı kadın doğum hastanesi Onur Aldemir Kendi doktorum ilk bebeğim de başladım kendisine başından doğumuna kadar tavsiye ederim şu anda da 2. Bebeğim için Onur beye gidiyorum 😊Güncel muayene ücreti 750 TL
Ozlemmkk 97-Mucize ben riskli gebelik yaşıyorum acıbadem kent hastanesinde prof dr namık demir de takipliyim çok memnunum hocamdan, ama tabi muayene ücretleri yüksek 3600 oldu sanırım temmuz zammıyla
Busekky Jessi merhaba onur bey den ekipinden çocuk doktorundan memnun musunuz ben de11 nde sezeryen olucam nasip ederse
97-Mucize Ozlemmkk sizin çok yüksekmiş tabi durumunuzdan ötürü rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Irmak154 97-Mucize sada hastanesi gökhan önala gidiyorum 5. Haftada başladım şuan 32 ye girmek üzereyim. Gayet memnunum şu zamana kadar muayne ücreti yeni zamlandı 915₺ oldu