Buse344161 Soru başlıkta kızlar. Çok zorlanıyorum mide yanması bacak ağrısı sıcak baş dönmesi sık tuvalete çıkma geceleri uyuyamıyorum. Bu hafta nasıl geçer acaba 38+3 de doğumum olucak. Uykusuzluktan gözlerim şişiyor yarım yamalak yatıyorum 😀
SenAlp24 Buse344161 aynı kaderi paylaşıyoruz sağdan sola döndüğüm an tuvalete gidiyorum nefes darlığı da yaşıyorum ben
FyA Buse344161 bnde 38 e girdim yaklaşık 3 haftadır geceleri uyuyamıyorum bi kaç gündür hafif hafif kaşıntılar oluyo sıcak bunalıyorum doğuma kadar böle geçicek 😒 40 haftayı zorlamak istiyorum bakalım
Sinemm65 Buse344161 bende tam 37 ye girdim. Mide yanmam hiç yok nedense😄 ama sıcaklar mahvetti beni sürekli terliyorum heryerim ödem oldu. Bacak aramdaki kemikler çok ağrıyo geceleri uyuyamıyorum. Benimde doğumu. 38+5 te 🌸🥰
Umutaren Buse344161 uykusuzluk, kabızlık,el ayak şişmesi, vajinada batma ve yürümekte zorluk 37+5 ten selamlar 10 güne doğumum var inşallah 🩵
Buse344161 FyA çok zor ya daha bebişlerimiz gelmeden uykusuz kalıyoruz😀 alıştırma herhalde bize bu🤷♀️
Buse344161 Sinemm65 en azından 1 tanesi yokmuş mide yanması😂 ama diğerleride çok zor zaten onlarıda yaşadığım için biliyorum 🤷♀️ bi doğursakta rahatlasak yahu 😀
FyA Buse344161 bnde bunu söylemiştim eşime 🤣🤣🤣 ama şöyle gece uyuyamıyorum evet ama gündüz uyuyorum 🤣🤣🤣
Sinemm65 Buse344161 ay valla rahatlayalım diyorum ama sezaryenden de çok korkuyorum nasıl olcak bilmem🙈 sizin de bazen göbeğinizden vajinanıza doğru bi sızlama oluyor mu? Çişim var da sızlıyor gibi oluyor değişik anlatamadım da.
Buse344161 Sinemm65 göbeğimden vajinama doğru bi sızlama olmuyor ama göbeğim ayrı ağrıyor vajinam ayrı😀😂 vajina kemiklerim ağrıyor bebek doğucak neredeyse diyorum 🤷♀️
Umutaren Buse344161 aminn inşallah canım evet annelik gerçekten çok kutsal ve anne olmadan annelerimizi bu kadar iyi anlamıyorduk bence 🌸
Delice_zeytin Buse344161 neden 38+3 acaba ? Bence 39 u devirin sezeryan olsa dahi . Kızım ds erken aldı doktor ama oğlumu nasipse öteleyebildiğim kadar öteleyeceğim
Buse344161 Delice_zeytin bilmem 🤷♀️ 😀 doktorum öyle verdi tarihi bende tamam dedim zaten 1 haftada önden gidiyormuş bebişim herhangi bir sorun olucağını düşünmüyorum zaten ya 38 ya 39 da alıyorlar
B-nur Bizde 37 haftalık olduk gece uykusu sıfır sürekli uyanıyorum mide yanmam çok var ve bacaklarımda sürekli ağrı
Buse344161 Umutaren kesinlikle şimdi annemle ne konuşsam sen haklısındır anne sen en iyisini bilirsin anne doğru diyosun anne hakkın ödenmez anne diyip duruyorum annemde gülüyor hayırdır niye önceden böyle konuşmuyordun diyor😂 dedim ee annelik duygusu yüklenince anlıyorum herşeyi 🤷♀️