Hafizeipek Dyg34 evet 9 ayim normal doğum korkusundan ağlayarak geçti resmen. Özeldeki doktor da çocukluk arkadaşım ben seni kesemem dedi 😂😂😂
Dyg34 Hafizeipek 😂😂 onları hiç sorma hele benimde normal yapmam imkansız diyorum plasentam aşagıda ondan sezeryan heee normal olmuyo yani diyorlar al sopa bi tane al sana normal al sana sezaryan diye dalasım geliyo😂
Hafizeipek Dyg34 benim de dün sabah komşum kapıyı çaldı 3 yıldır aynı apartmandayiz yolda görse suratıma bakmaz kapıyı çalıp ağzında sakız normal yapcan deme dedi bana o sakızı cignerken ağzının ortasına vurmayi o kadar çok istedi ki canım anlatamam sana 😂😂😂😂
Lora HlyaTopal canim ayniyiz benimde 4 günüm kaldi heyecan korku sardi rüyalarima girmeye basladi dogum
Dyg34 Dyg34 bı arada normal dogumda da epidural kullanılıyor ya devlettede varmış onu kullansın doktor daha rahat geçer senin için öyle birşey okumuştum burda yapan vardı agrısız sancısız çıkarmış Doktor ozaman bunu deneriz demedimi
Dyg34 HlyaTopal iyim canım allah razı olsun kızıma kavustum çok şükür ara ara agrılarım oluyor oda oturarak emzirmeye çalısıyorum çok zorladım kendimi ondan