Alparslanmom__ Kivircik01 uyku tutmuyor tuvalete gitmekten abone olduk nefes darligim da. Başladı 35+6 haftaligiz 😢🫄🐧
momofmychildren Kivircik01 36+2 yim çok stresli iki gün geçiriyorum şu an düşünmekten de uyuyamıyorum 🥴 böyle bir durumda bebeğim doğsa ne olur diye düşünüyorum…
012908- Kivircik01 sıcaktan ve karnımdan artık uyuyamiyorum bende 37+1 haftalik hamileyim daralıyorum artık 😄 sag sol dönmekten oflamaktan helak oldum
merimiri Alparslanmom__ nefes darlığım zaten aldı gidiyor azıcık yemek yiyince nefes alamıyorum ama çok şükür tuvalete gitme olayı bastırmadı henüz o kadar yani su çok içtiğimm içinn gidiyorum öyle dakika başı değil
Kivircik01 momofmychildren yaaa , bebeğine odaklanmaya çalış kuzumm. Unutma şu zamanlarda ikinizden sağlığınızdan daha değerli bir şey olamazz
Kivircik01 kardelen54 Türkiye sıcak genel olarak ama İnan Adana çok başka yani anlatamıyorum o derece
Deletedmom_110 Kivircik01 Sıcak nem mide yanması beş dk arayla tuvalet vs uyumak ne mümkün gidip biraz aşkı memnu izleyim bari 😂
Kivircik01 Deletedmom_110 hahaha ben geçen ay bitirdim kız ama entrikaya tahammülüm kalmamış onu anladım 😂😂
Dilek_04 Kivircik01 Ay sıcaklar yüzünden hiç iyi olamıyoruz 🫠 Bütün gece sağa sola dönecem bakalım ne zaman uykuya dalacam .