ozzyyyyum Eşim pozitif ben negatif 26. haftadayım ilk gebeliğim, haftaya randevu var acaba bu kan uyuşmazlığı iğnesi haftaya mı vurulacağım ve bu nasıl oluyor bilen yakın zamanda yaptıran varsa aydınlatabilir mi🩷🩷
1995ic ozzyyyyum kan tahlili sonucu negatif çıkarsa uyuşmazlık varsa hemen gün içinde yapılıyor doğum sonrasındada tekrar kan tahlilinden bakıyorlar sonuca göre 2.igneyide olabilirsiniz. Benim 2. Gebeliğim yine uyuşmazlık var ilk gebeliğimdede olmuştum bu iğneyi yine oldum doğumdan sonra belkide yine olucam 🫠
gulsenmstf ozzyyyyum 28. Hafta da olunuyo birde dgumda bebeğin kan grubu babaya bnzerse oluyomussunuz size çekerse olunmuyomus ben dgumdan snra da olmuştum ama niye olduğumu blmiyodum dgumdan snra olma sebebini burdan ogrenmistim
ozzyyyyum Oyy hepinize çook çok teşekkür ederim,Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 🐣🐣
Eftelya_16 ozzyyyyum ben a Rh negatif im eşim pozitif, 28. Haftada ve doğumda vuruluyorsun immunorho diye bir iğne var eczanelerden satın alabilirsin Dr yazdığında vuruluyorsun güvene almış oluyorsun kendini de bebeğini de olası kan karışmasına istinaden