SelmaDalAlper Bebek arabası almak istiyorum ama kaliteli ve uygun olsun istiyorum önerebileceğiniz marka var mı??
Candy_liz SelmaDalAlper ben cadillac air aldım daha kullanmaya başlamadık ama çok fazla olumlu şey duydum
Taandreab Ruyam34 ebebekte baktık biz.Kraftın fit modeli çok kullanışlı ve görüntü de çok güzel duruyor.Ayrıca ebebek için üretilmiş profit modeli de varmış ama sırf renginden dolayı bin tl fark vardı arasında.fit modelin fiyatı 1800.şu an indirimde .biz onu almaya karar verdik sanırım.
Ruyam34 Taandreab evet Kraftın fit travel sistem modeline baktım bende aynen bende beğendim onu heniz almadım hangi rengini düşünüyorsunuz ? bordo gri var Normal gri Ve sanırım bide siyah vardı
Ruyam34 Taandreab bebek arabasına aynı anda Kraft modelinde de pusette takılabiliyor dimi denediniz mi henüz gidemedim ben birebir göremedim nette baktım sadece bazı modeller de yağmurluk sineklik falan hediye veriliyor bunda Yok ama olsun güzel bu model
Nalkan Safe line aventador travel sistem cnm ben sipariş verdim beklemedeyim şu an 1670 tl aldım özellikleri çok güzel 👍🏻
Taandreab Ruyam34 tabi canım takılabiliyor.herşeyini denedik biz orda.hem travel system. Çok kolay tek elle katlayabiliyoruz yani.yqğmurluk olarak şeffaf naylon gibi birlikte veriliyormuş.sineklik yokmuş.