Mernana Minik1tirtil Bir kızım var ikinci kızıma hamileyim ilk kızımda koku hassasiyeti ve aşırı mid ebulantısı yaşamadım ama ikinci 3 ay olana kadar bişey yiyemedim hep kustum. 😄
AdaEcem Sermec27 maşallah 🧿 üç oğlan. Yanlış anlaşılmazsan nasıl besleniyorsun , erkek bebek olanlar beslenmeu alakalı mi diye merak ettm. Et protein ağırlıklı beslenmek erkek olur diye duydum bir kaç arkadaşmdan. Rahmetli Kayınvalidem de 5 erkek çocuğu olmuş pes peşe 🤱 görümcem yok 😬
Sermec27 AdaEcem üç oğlan doğurdum ama biri melek oldu cennette iki oğlum var şu an çok şükür verene ben açıkçası yemek yemeyen bir insanım hiç güzel beslenemem ne et yerim adam akıllı ne kahvaltı ederim çok zayıfım zaten yani nasip neyse o oluyor aslında babaanneme çektim herhalde onunda 5 oğlu bir kızı vardı işin şakası nasip kısmet böyleymiş demek ki 🥰
AdaEcem Sermec27 doğru , Allah çocuklarımıza uzun ömur versin. Hayırlısı sağlıklısı olsun en önemli bu🤱🙏
AdaEcem Sermec27 son adet tarihi ile doğum tarihi, cinsiyet belirleme tutan var mı? Senin tutuyor mu? Benm bu ay kız, diğer ay erkek miş 😄 ama ben bu ay da denemek istiyorum, insan etkisinde kalıyor ya🫣 iki kızım var, oğlum olsun istiyorum 🙏🤱
themom95 Minik1tirtil benn ikinciye hamileyim ve tamamen farklı geçti çok daha ağırdı ama ikiside erkek😂 kiz diye çok umitlenmistim hatta