Kubraa4747 Sevcan62 bende 32 haftalığım nefes almakta zorlanıyorum yatınca sağa sola dönüp duruyom ama geçmiyor😞
Alparslanmom__ Sevcan62 ay bnde 35+5 im benimde nefes darlığım var nefes nefese kalıyorum hiç sormayın yeni yeni başladı bende burada bekleyeyim zor nefes alıyorum artk
Kubramat Sevcan62 ben 37 deyim bebek 2 haftadır kanalda nefes olarak inanlimaz rahatım yok gibi hatta ama alta yaptığı baskı da zor
Sevcan62 Alparslanmom__ o haftaları düşünemiyorum bile doktorum öğünlerini 6 ya böl azar azar ye dedi bir de onu deneyeyim
Alparslanmom__ Sevcan62 ben yenek bile yiyemiyorum fazla sicaklardan ayaklarını midemde hissediyorum sanki baş gelis pozisyonda idi en son kontrole gttgnde sizin bebiş nasl?
Sevcan62 Kubramat aman nefes darlığı geçişinde gerçekten çok zor bu sıcaklarda boğuluyormusum gibi hissediyorum
Alparslanmom__ Kubramat AA darısı bize inşallah ben nefes almakta Zorluk çekiyorum normal doğumu sanciyi bu nefesle nasl karsilicam diye düşünüyorum açıkçası
Sevcan62 Alparslanmom__ hala baş aşağı dönmemişti canım suan da da baş aşağı değil ayaklarını kasıklarımda hissediyorum zaten kendini toplayınca çok kötü oluyorum kalbim küt küt atıyo 😂
Sevcan62 EceNaz26 maşallah 4 kilo doğar bu gidişle benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyo babası da tombis doğmuş zaten ona çekerse 4 bekliyorum bende 😂