Tugcedymz Merhaba, eşi varikosel ameliyatı olan var mı ? Eşim ameliyat oldu kapalı. Sürec nasıl ilerledi, ne zaman hamile kaldınız nelere dikkat etmeliyiz bilgi verirseniz çok memnun kalırım teşekkürler ❤️
Elif8- Tugcedymz Merhaba benim eşim ekim ayında oldu bakımı çok kolaydı evde yaptık pansuman vs 1 ay ilişki yok dedi eşime bakarken bi yandan ovulasyon testi ile takip ediyordum bende vitaminlerin içirdim tam ilişki zamanı geldi ve benim yumurtlama günümmüş ertesi ay hamile kalmışım şuan 37 haftalik hamileyim 😃
Smyrmz 25 Nisan 2023te ameliyat oldu eşim sigarayı bıraktı beslenmeye elinden geldiğince dikkat ettik kuruyemiş tükettik 2024 ocakta hamile kaldım 🤗 takviyeler kullanıyordu onların etkisi olduğunu düsünmüyorum çünkü 6.aydan sonra biz bıraktık takviyeyi.. spor yapıyordu ve benimde aklımdan tamamen çıkmıştı o ay hamile kalmışım🤗 dilerim tez vakitte isteyen herkese nasip olur 💕
Tugcedymz Smyrmz aminn allah anaalı babalı büyütsün inşallah. Varikosel emboliazyonu olduktan sonra doktor ilişki hakkında birşey soylemediği için bende buradan bilgi almak istedim . Salı günü oldu eylülün başı gibi ürolojiye gidebilirsiniz dedi. Biz 15 gün ilişkiye girmeyeceğiz. 17snde reglim. Bitince boşalma olabilir mi denemeye başlayabilir miyiz
Tugcedymz Smyrmz normalde ameliyattan sonra verecekti ama öncesinde kullan diye bir ilaç vermiş. Vitamin galiba. Onu mu alsak yoksa doğal aktarcılarda macun yapıyorlarmıs hangisini tercih etmeliyiz
bsrakkaya0 Tugcedymz ilk zamanlar dikişleri iyice iyileşsin biraz ara verin enfeksiyon riski yüksek cevremde bi arkadaşımın eşinin başına geldi malesef ki süreç biraz uzadı doktorlar 15 gün diyor ama saglıkı bir ilişki için bence 1 ay beklemeniz daha doğru olur
bsrakkaya0 Eşim ocak ayında ameliyat oldu ameliyattan birkaç ay sonra sperm testi için hastaneye gittik değerlerin gayet normal oldugunu söylediler bebek istediğimizi söyleyince eşime takviye edici gıda verdi doktoru ayrıyetten doktor onayı ile bende kullanıyordum mayıs ayında hamile kaldım şuan bebegim 11+5 haftalık Yediğine içtiğine illaki dikkat etmesi gerekiyor takviye önerirse doktoru eğer oda sprem kalitesini çok arttırıyor başka bir sağlık sorununuz zaten yoksa hayırlısıysa olur 🤍
Tugcedymz bsrakkaya0 doktor ameliyattan once vermişti bir ilaç biz almadık ameliyatı ertlediğimiz için o doktor da ameliyatı baska bir soktora verdi kapalı lokal diye , şimdi ameliyat olunca o ilacı mı kullansak
Tugcedymz bsrakkaya0 reglimden sonra denemeye başlamalı mıyız yoksa beklemeli miyiz ameliyatk yapan doltor eylül başı gibi gidersiniz demişti bu ay reglim 17snde bitti etti derken 15 günlük bir süreç oluyor o güne kadar boşalma gerçekleşmeyecek.
Tugcedymz bsrakkaya0 mikro klavuz tel ile oldu embolizasyon mu ne deniliyormus ameliyatı girişimsel radyolog ve yanında 2 doktor varmıs
bsrakkaya0 Tugcedymz pardon kuzum kapalı demiştin demi benim eşim açık ameliyat oldugu için biz çok hassas olduk o konuda eğer eşinde bi ağrı yoksa deneyin ama ameliyattan sonra sprem kalitesinin kendini toparlaması bıraz zaman alıyormuş eğer gebelik olmazsa iki ay üç ay içinde sperm testi versin mutlaka
Tugcedymz bsrakkaya0 ❤️ ağrı sızı yok yürümede sorun yok 3 gündür yediklerine içtiklerine dikkat etmeye çalışıyoruz. bugün 3.gün olacak. Her ihtimale karşı 15 gün regli sürecim bitti etti diyene kadar 17 -18 olur. Günler içinde pekmez kuruyemiş meyve devam. Bi de doktorun verdiği bi ilaç var onu da alsak mı
Tugcedymz bsrakkaya0 ameliyat eden doktor eylül’ün başında gidersiniz demişti. O zaman da 2 ay oluyor belki sonlarına doğru gideriz ama o aya kadar 2 regli atlatmıs olucam bu süreçte denemeye yapmalı mıyız
Zdiyebiri bsrakkaya0 merhaba doktorunuzun adı nedir? Benimde eşim varikosel olacak mikrocerrahi yöntem..tedirginim inşallah yan etkisi olmaz. Eşimde reflü akımı gözlenmedi diyo ancak damar kalın 3.5 mm..temmuzun son haftası ameliyat olacak çok tedirginiim
Basak Tugcedymz canım benim eşimde ameliyat oldu zaten ameliyattan sonra sperm sayısı sıfırlanıyor demişti bizim doktorumuz bu sebepten ortalama 20 gün 1 ay ara vermeniz eşinin iyileşmesine yararlı olur. Biz bir defa denedik eşimin ağrısı olunca hafiften korktuk zaten minik bi enfeksiyon da almıştı duşa girdiği için o sebepten riske atmayın hiç
Tugcedymz Zdiyebiri istanbul küçükçekmece kanuni sultan süleyman hastanesinde üroloji dr yekta hocaya gittik bunun oncesinde haydar beydi o yekta hcaya pasladı ameliyatı erken olsun diye haydar hoca cok doluydu kapalı ameliyata uygun oldugundan dolayı üroloji de girişimsel radyolog a girmemizi soyledi onlar yaptı
Diloo54 benim eşim oldu tek taraflı varikosel ameliyatı 2 hafta ilişki yasak denildi onun haricinde takviye ilaç verdi doktor onu çok düzenli kullanmadı sigarayı bırak dedi daha da çoğalttı hiç azaltmadı üç ay sonra kontrole gitti test verdi olumlu etkiler başlamış dedi doktor üç ay sonra yine gel dedi ama gerek kalmadı ameliyattan 4 ay sonra hamile oldugumu öğrendim🙈 şuan 4. Ayımdayım canım😍 @Tugcedymz @Zdiyebiri
Tugcedymz Diloo54 ❤️❤️ bizimki de tek taraflı ama ilişki hakkında pek birşey denmedi bizde 15 gün bekleyelim dedik o ara regli dönemi giriyor ondan sonra yavaş yavaş denemeye baslarız rabbim ne zaman verirse 🫶
Diloo54 Bu arada ağrı sızı yok 2 hafta sonra işine devam etti zor bir ameliyat değil mikrocerrahi oldu makinayla edilen bir ameliyattı sanırım kolay geçti @Tugcedymz @Zdiyebiri
Tugcedymz Smyrmz eşimin abisinde de aynı durum vardı onlar ameliyattan sonra macun kullandı onlar da macun önerdi ama doktor da ilaç verdi kafa karısıklıgı yasadık
Melekozlu Smyrmz Bence ayıptır söylemesi gün aşırı gerekirse her gün ilişkiye girilmeli bizde öyle oldu ancak öyle hamile kalabildim. Tam ovulasyon zamanım geliyor yatılı misafirim oluyo tam adetim bitiyo verimli zamanda misafirim geliyo 1-2 ay özellikle yatılı misafir almadım. Sonu mutlu 👶🏼 😂
Tugcedymz Elif8- bizim ki de kapalı oldu ya dikiş ağrı sizi yok bu yüzden 15 gün bekleyip regli bitinxe 2 günde bir ilişki yaparak bakalım belki rabbimden gelir bize mucize