Ceyceys melissannesi canım ben hastaneye gitmedim doktorum orayla anlaşmalı ben kendi muayenesine gidiyorum kısmetse dogum orda olucak o yüzden sordum sen memnunmusun peki
melissannesi Ceyceys Ben memnunum dr gayet iyi hastane olarakda memnun kaldım. Sadece yıl başından itibaren muayne ücretleri epey fark eklendi 🙂
melissannesi Ceyceys Yeni fiyatından haberim yok kontrole gittiğimde danışacağım, Sanırım dr a göre biraz fark ediyor Dç. Dr larınki bi tık daha fazla Diğerleride 2.600 dü en son bildiğim
Dudu2019 Ceyceys yılbaşından önce normal doğumu 2500 anlasmiştim yılbasından sonra 2800 den başlıyor die duydum sormadm ben anlaştım die ama muane ücretlerine baya zam yapmislar ki doğuma yaptiklari zammi düşünemiyorum
Dudu2019 Ceyceys evet alıniyor cnm doç dr saynur yılmaz gidiyorm ve gercekten cok iyi bir dr tavsiye ederim
Ceyceys Dudu2019 yani benim hastaneye gelmem sansım olmadı canım daha . Doktorun kendi muayenesine gidiyorum . Doğum orda olucak kısmetse . Oda falan süsletmek istiyorum da cok küçük masa konmaz falan diyolar
melissannesi Dudu2019 Bende burdaki şubede Dç dr a gidiyorum bende çok memnunum . Aynen dewam o zmn ikimizde🙂
Dudu2019 Ceyceys adatıp hastanesimi icinmi sığmaz dedi yaptıranlar var çok gördüm organizasyn var anlasıyorsn sitesine bakabilrsn instagramdan veririm adini eger yanliş anlamadiysam söyeldigini 😇
Ceyceys Dudu2019 yok canım yalnış anlamadın ben kendim süslemeyi düşündüm başta odası cok ufak odalarda masa yok falan diyen oldu masaya sığmaz anca yatak kuvöz süslersin dediler. instagramdan konustum bende giden bikaç kişiyle . Ben kendimde görmediğim için . Valla çok sevinirim canım verirsen bakarım.