melekmi22 Doğumdan hemen önce kadınlara bi enerji gelirmiş daha enerjik olurlarmış . Cok enerjik miyim bilmiyorum ama üşenip yapamadığım veya gerçekten agirlastigim için yapamadığım herşeyi yapmaya başladım bi heves bi istek birazda enerji geldi bana normalde 1 hafta sonra annem gelip yapacak ama ona birakmakdan herşeyi yapıp bitirmek istiyorum sanki kontrole değil doğuma gidecek gibi hissediyorum kendimi . Gerçekten hissediyo olabilir miyim ?
Eddakayaa melekmi22 bende de öyle olmuştu doğuma çok az bi zaman kala bütün evi dipkose temizleme isteği gelmişti yerleri bile elimle oturarak silmiştim öyle bi enerji halıları da ayni gün o enerjiyle silip kurutmuştum😂😂 gel gör ki o evde doğumdan 1 gün sonra oturmak nasip olmadi ev değiştirdik 😂 şuan ikinciye hamileyim 30+5im o enerjinin gelmesini bekliyorum aynısını yapmak için
tunasmom melekmi22 Valla bende de öyle olmuştu doğumdan bir gün önce evde dip bucak temizlik yaptım saatlerce her yeri döküp baştan düzenledim falan filan sonra oda yetmezmiş gibi dışarı çıktım saatlerce dolaştım hatta herkese ben doğuramayacağım galiba falan dedim, ertesi gün doğurdum 😂😂
Dilek_04 melekmi22 ay inşallah o enerji bana da gelir 32 haftalık oldum bütün işlerimi son haftalara bıraktım 35 ten sonra dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum ama şuan o kadar sıcak ki üşenerek zar zor yemek yapıyorum 🫠 35 ten sonra bana da o enerji gelse çokk iyi olur 😂
startown melekmi22 valla ben 42 de doğurduğum için o enerji hiç gelemedi bana.Yeter artık doğsun modundaydım 😂
melekmi22 Eddakayaa ahahaha yaa üzüldüm benim kendi evim o yüzden sorun yok 😅😅 38de kontrolüm var sanki direk o gün doğuma alınacak gibi hissediyorum o zamana kadar her işimi bitirmem lazım gibi bide ev aslında temiz ama gozume acayip batıyor böyle yani detay üstüne detay bakıp yapıyorum öyle bi istek heves bide yapabiliyorum şaşırıyorum kendime 😅😅😅
melekmi22 tunasmom ahahah o kadar yakın zamanda doguracagimi sanmıyorum 38de kontrolüm var sanki o gün yatışım yapılacak o güne kadar herşeyi bitirmem lazım gibi o yüzden heryeri dip köşe gidiyorum tertemiz mutfak dolabimi indirip bastan yaptım sırf en ufak toz falan kalmasın diye 😅😅
melekmi22 Dilek_04 gerçekten bende dune kadar öyleydim sıcak bayardı oturduğum yerden kalkamazdim gündelik işimi zor yapardım dün geceden sonra bana biseyler olmaya başladı gece kalktım iş yapmaya o derece 😅😅
Tugba1tugba Dilek_04 ay bende 32 yim hiç enerjim yok hep yatmak istiyorum. Gelir mi ki cidden enerji ya hiç gelecek gibi değil
Dilek_04 melekmi22 Ay inşallah bana da gelir 😂 36 haftalık ken gelse de razıyım o enerjiyle 1 haftada bitirim işlerimi . Allah kolaylık versin size kendinizi fazla da yormayın son ayınız sonuçta yavaş yavaş yapın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
melekmi22 Dilek_04 yorulmuyorum da 😅😅 çocuğum tekmeliyo yeter diye o zaman oturuyorum bu gidişle tüm evi kirklicam böyle enerjim yerinde olsunda yaparım 🙃🙃 darısı sizin başınıza inşallah bana gelen enerjide doğum enerjisidir 🙏🏻🌼
melekmi22 Dilek_04 ahahah dinlenmeyi unuttun annecim gel az dinlen kıyamam sana diyo çünkü doğunca pestilimi çıkaracak 😅😅
Rabissannee Enerjim pek yok ama uzun süre oturunca ya da yatınca fenalık basiyo mecbur ev işi yapmaya kalkıyorum, ufak hareketlerle, o da sayılır mı
melekmi22 Rabissannee seninkisi can sıkıntısı benimde öyle oluyodu bu cok farklı bi enerji bak mesela hala iş yapıyorum şuan saat 11 🙃
startown melekmi22 el mahkum.Doktor ben daha fazla bekleyemem dedi de doğuma gittim yoksa bizimkinin hiç niyeti yoktu doğmaya 🥲