Zehrazaras11 Hanimlar merhaba , 34+5im 32. Haftadan beri genital bölgede kemik ağrım var egzersiz falan yapınca sızlıyor ağrıyor, tuvalete oturunca vs . Sebebi nedir acaba erken doğum belirtisi olabilir mi ? Bu durumu yaşayan var mı benimle aynı haftada olup ?
Melikemrvvv Zehrazaras11 bende 36.haftadayım 28. Haftada kemik ağrılarım başlamıştı magnezyum verdi doktorum hafifletti siz kullanıyor musunuz magnezyum
miavega Zehrazaras11 35.haftadayım 28-30 Dan beri ağrıyor. Özellikle ayakta kaldıysam, çok yürüdüysem, egzersiz yaptıysam gece yatakta dönerken canım çıkıyor. Benim doktorum da biraz erken başladığı için vajinal varisten şüphelendi. Sonra muayenede hiçbir sorun görünmeyince magnezyum içip katlanacaksın bunlar normal şeyler dedi 🥹
Zehrazaras11 Melikemrvvv evet kullanıyorum vajinal bölgedeki kemikleriniz mi agriyordu sizin de çatı kemiği mi diyorlar pelvik kemiği mi ne adı
Melikemrvvv Zehrazaras11 valla doktoruma direkt çatı kemiklerim ağrıyor eşofmanımı bile bacağımı kaldırıp giyemiyorum demiştim 🥲 bebek büyüdükçe baskı yapıyor canım ya normal artık bu ağrılar 😍