Toprakayln İyi akşamlar, pazartesi değerim 31 di bugün 75 e çıkmış adetim 4 gün geçti şu an değerim çok düşük değil mi böyle olup artan ya da kimyasal yaşayan var mı
turkan403 Toprakayln Benm 21ile.ogrendim iki gün sonra 78.8 çıktı iki günde bir artış çok güzel geç döllenme olmuştur muhtelmen 1hafta snra gitimde de 4binlerde çıkmıştı bta HCG Altan kese görülmüştü
fairytale_ Toprakayln değeriniz çok yükselmemiş ama bi doktora gitseniz daha iyi olur en doğrusunu size o söyler normalde burda gorduklerim hep iki kat artış olmasi lazim diyor
Fyz_a Toprakayln bence degeriniz artmis az olmasina takilmayin onemli olan guzel artsin yeter bence gayet iyi😇
Toprakayln fairytale_ acilde kan verip doktorla görüşüyorum ama o da bişey diyemiyor kese için 2 bin olması gerekiyor dedi katlanarak artacak falan içim içimi yiyor normal muayne alıp gitsem o doktor farklı bişey söyler mi sanmıyorum 🤷♀️
fairytale_ Toprakayln kese oluşup gozukmesi icin 1000 ustu olmasi lazim evet ama bi kadin dogum doktoruna gitsen 10 gunluk bide sure hakkin olucak tekrardan suan gozukmese bile kesen diger hafta gozukur belkide son adet tarihin ne zaman
fairytale_ Toprakayln adet zamanina gore 1 ay gozukuyor tabi cok sonrasindada hamile kalmis olabilirsin istersen tekrardan kan verip onun sonucuna gore doktora git canim hayirli sonuclar alirsin insAlllah