Limonlukekkk Kızlar eminönünde havuzluhan diye bi yer varmış bebek ve anne ürünleri üzerine giden var mı yorumlarda çok pahalı oldugu yazıyor
Admn24 Limonlukekkk Bence hiçte pahalı değil altlar 50 üstler kısa uzun zıbınlar 50 indirimde tulumlar oluyor 100tl piyasaya göre gayet uygun bende 1 ay önce gitmiştim
babygst Limonlukekkk ben gittim canm dolaşmak lazım uygun yerler de var büyük bir kısmını ordan hallettik alışverişin..
Gg5348 Limonlukekkk ben gittim bence tam tersi çok çok uygun bir yer o kadar çok şey aldık ki en son taşıyamıyorduk bence mutlaka gidin bir gezin🤗
fairytale_ Limonlukekkk aksine hersey cok uygun bir suru magaza var ve hepsinde farkli fiyat yani sana uyacak fiyati bulabiliyorsun cesittde cok bende eylulde gitmeyi dusunuyorum oraya alisveris icin
Limonlukekkk Admn24 aslında bebişin herşeyını hallettım de kendime şık bi sabahlık almak istiyorum hastane çekiminde giymek için otrişli falan o tarz bulabilir miyim acaba? Tekirdağdan gelicez
SbLBrk Selam evet anne ve bebek uzerine hersey var pahali degil aslinda piyasa ile arasinda cokta fark yok 4-5 katli bir yer ne ararsan var
Admn24 Limonlukekkk İnanın onu hiç bilmiyorum bi sürü gördüm ama hiç alıcı gözüyle bakmadığım için sizi yanıltmak istemem uzaktan da gelicekmişsiniz 🤗
Gg5348 Limonlukekkk git canım gerçekten çok güzel ben bebeğin çoğu şeyini orda bitirdim böyle tek kalan bebek tulumları vardı mesela %100 pamuk 100 tl ye falan aldım🤗