melissannesi Senayemre Evet katılıyorum☺️ Hayır veznede ben sormasam söylenmiyor ücretlere zam geldi diye Kıza dedim zammı geldi ? Evet ama konuyla ilgili bi bilgi veremiyoruz diyor Ne demekse😃 Ben 115 tl ödüyordum 165 tl oldu direk 50 tl çok bence özelde olsa
efsanee_ Senayemre aynı şeyi bende yaptım konuştum ama yok. İlk sordugumda kasım dı. Direk dedikleri bu zamlanmamış hali 2019 fiyatı üzerinden ücretlendirilcek dendi. 2019 +1000 tl zamlı 🙄
melissannesi efsanee_ Oh maş her türlü olan hastalara olacal desene, Yani özele gidiyoruz diye suyumuzu çıkarmalarımı gerekiyor anlamadım🤷🏻♀️
efsanee_ melissannesi kesinlikle öyle olan bizlere oluyo. Kuzenim haziranda dogum yaptı 2000 tl ye bu sene haziranda da ben inş 3000tl 🙄 Tabi bide normal olursa +500 tl epidurale . Bebegin asıl masrafı hastane ya 😕
Cismmpoyraz48 Senayemre 1500 den 2.250 ye yükselmiş ya geçen hafta doktoruma sormuştum onu fiyat bilgilendirmeyle gorusceksiniz benlik birşey değil malesef demişti 😒o zaman da bu konudan haberim yoktu pazartesi görüşcem artık inşallah 2018 e göre anlaşırız pek sanmıyorum ama sormakta fayda var 38. haftadayim artık çünkü
Senayemre Cismmpoyraz48 bence konusun cogu hastanede böyle sizde niye böyle degil deyin tepki gösterin yumuşak bulmasınlar sizi belki işe yarar🤷♀️🤷♀️
efsanee_ Senayemre amin canım aminnnnn. Burda okuduğum bi kaç dogum hikayesinden sonra devletti direk kafamdan sildim. İzmirde en uygun yer nerdeyse 😕
Melissssgrc Senayemre ben 2019 zammından etkilenmemek için 2018 de ödeme yapmaya gittim zamlar belli değil alamayız zamlanınca ondan etkileneceksiniz dediler 500 tl zam yaptılar normal Doğum 3500 epidural sezeryan 4000 tl Eskişehir Ümit hastanesi