Dyg34 dide86 mide yanması rahim yukarı çıktıkca mideye uyguladıgı baskı sonucu gırlakta gidip gelen asit seviyesinden olurmuş canım ☺️
snmtrhn dide86 eskilerin soledigi hurafe iste 😁😁kesenin icinde neyin saci migdene degecekmiss badkidan buyumesinden ksynsklsniyo.organlar sikisiyor iste iceride ondan 🤣
ayaniz dide86 hamileligimn basından beri tek bir bulantı yasamadan geldim simdi 9. Ayda mide yanmasından uyuyamıyorum insanlar saç çıkartıyo diyo,benimki ozaman ibrahim tatlıses gibi bisey olucak heralde😀😀
mucizemizibekliyoruzz dide86 benim midem hiç yanmadı oğlum baya saçlı doğdu. Alakası yok. Mide yanmasının sebebi bebeğin büyümesi. İçerde yer kalmadığı için mide de sıkışıyor. Böylece yedikleriniz yukarı geliyor mide yanıyor.
Tuba06 Bi programda dinledim doktor bu migde yanmasi hakkinda konusuyordu ve mantikli geldi bana cocugun saci ciksa bile migdeye gelmez cunku kesenin icinde bebek sadece buyudukce migdeye baski olur oda mide yanmasina migde agrisina baski olur demisti bana mantikli geldi saci migdeye nasil deysin kesenin icinde yani 😁😁😁
snmtrhn Tuba06 tabi cnm.haklisin nasil degecekmis keseden sac eskilerin hurafelerinden biri iste delinin biri kuyuya tas atmis zamaninda 😂😂
Tuba06 Ftmcmc aynen bende diyodum bu cocuk saç olarak dogacak heralde hatta ruyama girdi Allahim o nasil bir killiydi her tarafi sırtı aynen kucuk kedi yavrusu gibi killiy dogdu yani ruyamda hatta dedim midemin yandigi kadar varmis bu ne kıl boyle dedim Allahtan ruyaymiş 😁😁😁
Tuba06 Ftmcmc 34 haftalik olduk bakalim ama migde yanmam uzun suredir var bu ara biraz hafidledi gibi bazen yine tavan yapıyor 3 veya 4 aylikken başladi sanirim
dide86 olayın şakasıydı tabki saç çokarmadığını biliyorum sadece mide yanmasından yakınmak içindi😂hakkaren çpk yanıyo
Yalinn8 dide86 kesenin ve sivinin icindeki bebegin saclari nasil mide yanmasina sebep olabilir ki?! Etkilemedigi yaziyor kaynaklarda, dr um da ayni seyi soyledii😉
Mrsmy dide86 yaaa kesinlikle hikaye o 😂 kizima hamileyken aglardim artik mide yanmasindan hep sacli olacak derlerdi cocuk bi dogdu kel 🙈😂 cok gecmis olsun gaviscon surup vermisti dr um.
buket07 10. Haftamda çok çok fazla miğde yanmam vardı 12de geçti saçı yoktu bile. Bence saçla alakası yok ☺️