Alpmom__ _Minik_ o hafta gidince tekrar soracağım mutlaka korkularımdan bahsedeceğim ne der bilmiyorum 😕 bırak derse profesör dr falan bulup ona danışırım
Alpmom__ Drfatma galiba. Genetik doktorum çok ileri seviyede olmadığını söylemişti zaten. Bundan sonra nasıl bir yol izleriz bilmiyorum 🥹 düşük olunca insan korkuyor 😕
Alpmom__ _Minik_ hiç covid falan geçirmedim Allaha çok şükür ama düşük olunca insan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyor . O korku hiç geçmiyor
-Nazli96 Bende azda olsa pıhtılaşma çıktı doktorum aspirin kesinlikle kullanmıyorsun dedi ve hamile olduğum andan iyibsren enox4000 iğne kullanıyorum doğuma kadar da devam edicem
Betusbetus Ben de iki kayip yasadim. Genetik testlerde pihtilasmaya yatkinlik cikti. Gebeligin basindan beri coraspin ve 4000lik enox igne kullaniyorum. Coraspin 36. Haftaya kadar igne doguma kadar kullanilacak dediler hep. Sana dedikleri hafta bence cok az
Gamze_dn Betusbetus cnm seninde igne sonrasi yerleri topaklanma oluyormu.Benim heryerim morardi topaklandi agriyor nereye vuracagimi sasirdim .
Albatrosss Alpmom__ benim 3 faktör heterozigot. Kese görüldüğü andan itibaren enox 0.4 ve coraspirin başladı. Mide bulantılarım durmayınca sürekli kustuğum için coraspirini bırakmak zorunda kaldım. Şu an 37 haftalığım doğuma kadar devam hatta sonrasında da 40 gün devam dedi. Bence başka bir doktor görüşü daha alın erken gibi geldi bana bırakmak için
Betusbetus Gamze_dn İgneleri genelde yan bölgeme yapıyorum daha yumusak deri oldugu icin kolay tutulabiliyor. Bir de mutlaka her iğneden sonra 5-10 dk peceteyle bastiriyorum. Morarma ve topaklanma cok az yasadim
Cnserdm Alpmom__ geçmiş olsun ben oksapar ve coraspirin içiyorum gebeliğin sonuna kadar kullanacağım..
Mlsaa99 Alpmom__ benim doguma kadar hem coraspin hem oksapar iğne kullanimi devam edicekmis hatta igneni vurulmadan dogum haneye girmeyeceksin dedi
Psk1998 Alpmom__ benimde 8 haftalıkken kalbi durdu. Ancak doktorum 2. Gebeliğim oluşursa kullanmamı istemiyor. genelde pıhtılaşma testi 2 ya da 3. Düşükten sonra yapılır diyor Testini yapmadan da kan sulandırıcı kullanmamın doğru olmadığını düşünüyor bende bilemiyorum
Alpmom__ Psk1998 ben düşük sonrası kontrol için gittiğimde gittiğim doktor istedi . Elimde o kağıtla gidince genetik doktorum da çok iyi biriydi hiç yapmam tek kaybın var demedi . Tekrar aynı şeyi yaşamamak için ikinci ve üçüncü kaybı beklemeseler keşke 😕 umarım doğru zamanda nasip olur size de
Bubu_ Ablam 7 aylık bebeğini pıhtılaşma sorunu yüzünden kaybetti lütfen kontrollerinizi yaptırın düzenli kullanın 🙏🏻
2633 Alpmom__ ben şuan 2.gebeligimdeyim 8+2 olduk sayamiycagindan çok doktor gezdim 3 haftadır hemen hemen hepsi gerek olmadığını söyledi ve bu gebeliğimde hiç baslanadilar bende mecburen tevekkül edip Allah a sığındım inşallah sağ salim sağlıkla bitiririz ama kafamda acaba kalmasın diye bir çok doktor görüşü aldım ben