Dilekdamla Bugün sağlık ocağında 7ye5 ölçtüler. Genel olarak böyle düşük neden olabilir? Ne yapabilirim?
Hulo2105 Dilekdamla aslında hamilelikte düşük isteniyor ama 8 in altında düşünce ben fena oluyor mesela. Doktoruna sor bence
Ebruliates Dilekdamla benimde düşüyor şekerim olduğundan sürekli atıştıramıyorum doktoruma sordum uzanacaksın dedi yükselmesinden iyidir dedi 😅 çözğm yok
Sedef21 Dilekdamla hamilelikte düşük tansiyon korkulacak bir şey değil canım tuzlu çubuk zeytin ve tuzlu ayran tüket benimde 5lere kadar düştüğü oluyordu
Neferut Dilekdamla benim bi ara 6/4 çıkıyordu hep hiç yükselmiyordu çok kötü oluyordum kendiliğinden geçti
Dilekdamla Hulo2105 evet 9a5 olurdu genelde ama 7.5 çıkınca ben de bi endiselendim. Dinleneceksin dedi ama genel olarak dinleniyorum zaten riskli gebe olduğum icin anlamadim
Dilekdamla Ebruliates ben de riskli gebeyim genel olarak dinleniyorum zaten mecburen. Aynısını soylediler bana da :)
Hulo2105 Dilekdamla tuzlu ye sık sık benim de geçen gün 5 e düştü bayılıyorum sandım eşim işten geldi tuzlu ayran yaptı 10 a çıktı hemen
Sedef21 Dilekdamla büyük ihtimalle zor oluyor ama yüksek olmasındansa düşük olması daha iyidir ilerideki zamanlarda tansiyon da düzene giriyor zaten ilk zamanlarda oldukça etkiliyor
fairytale_ Dilekdamla havalarinda etkisi var canim ben istanbulda yasiyorum havalar cok sicak benimde cok dusuk gozum karariyor basim donuyor hep yatmak zorunda kalıyorum
Dilekdamla fairytale_ ben de İstanbul’dayım. Vantilatör organım oldu artık:) riskli gebe olduğum için genel olarak yatmam gerekiyo zaten. Hayırlısıyla zamanı gelince bi dogursaydik :)