Ysmnpmk Ozi12345 genellikle LC Waikikiden canım yine büyük bedenler orda var az çok modeller mükemmel olmasada😑😕
eymeniko135 Ozi12345 temu dan sipariş ver mükkemel modeller ve 4xl ye kadar var benim siparişlerim geldi resimde gördüğünün aynısı ve kaliteli geliyor beğenmezsemde ücretsiz iade hakkın var ayrıca Türkiye’de ki fiyatların yarısı 100 liraya bile kıyafet var
Ysmnpmk Ozi12345 kesinlikle adam akıllı bişey bulunmuyor bindebir düzgün bulabiliyorum gömlek veya pantalon şeklinde
startown Ozi12345 aa daha bu ay 5-6 elbise aldı arkadaşım çok güzeller.Sadece her mağazada güncel modeller olmayabiliyor.Beni ty curve lcw ev giyimi ve günlükte baya kurtarıyor.Sadece tr curve de alırken yorumlara ve görsellere iyi bakmak lazım.Birde tuvid xxl var ordada güzel şeyler var.
342134 eymeniko135 uygulamayı indirdim ama tereddüt ettim acaba aynısı gelir mi diye 🤦🏻♀️ve fiyatları gerçekten baya uygun şeyler var Sizin istediğiniz gibi geldi mi?
Aybukealtintas 342134 merhaba yurtdısı alışverişlerinde tc kimlik numarası vermek zorundasınız gümrük işlemlerinin yapılabilmesi için.
Selokok Ozi12345 benim göğüsler ilk doğumdan sonra büyüdü ondan sıkıntı yaşadım genelde ipekyol, marks&spencer, oysho, h&m fln alıyorum günlük kullanım için