Ttbbrr
[bilinmeyen] bence doktorun doğru söylemiş , tüp bebek süreci de yıpratıcı ve senin döllenme oluyor gebeliğin devamımda problem yaşıyorsun bunun tüp bebekle ilgisi yok canım .. benim de 3 kötü gebelik deneyimim var , gerçi biz sorunu bulduk o zman bize de perinotılog tüp bebeğe gerek yok dedi dinlemedim ve inanılmaz kötü bir deneyim yaşadım maddi manevi yıprandım üstelik tutmadı , 1 ay sonra normal yolla gebe kaldım ..allah yardımcın olsun hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :((
Ttbbrr
[bilinmeyen] evet canım üstelik benim kan pıhtılaşmam yok dğşğk doz kullandı .. eşimde kromozomlarda sorun çıktı ona rağmen doktorumuz normal yolu deneyin dedi.. çok haklıymış dinlemediğim için çok pişmanım :( şimdi perinolog ile kontrole devam ediyoruz .. bi kere daha şans ver kendine .. biliyorum çok yıpratıcı , ben de aynı şeyleri yaşadım şimdi ultrason korkum var doktora bile girmek istemiyorum :( ama İnan tüp bebek son çaren olsun o muayne iğneler opu yerleştirme biz bi de genetik tanı istedik embriyolara maddi olarak yükü çok fazlaydı ..
Ttbbrr
[bilinmeyen] ben istanbuldayıö canım perinotolog ise gelmene bence gerek yok , içine sinmezse tabiki gel .. ama bana buradaki söyledi tüp bebek yapma diye dinlemedim 🤦🏻♀️ Çok ama çok pişmanım şimdi .. bana sen de sorun yok o ilaçlarla yıpranacaksın demişti bir de dediği her şeyi yaşadım.. yumurta rezerv sorunu , polikistik över , geç yaş için uygun olabilir ama sen yapma diye 4 doktor söyledi ama her şey onların dediği gibi oldu .. o telaşı bende biliyorum canım , yaşadım 😞 allah hiç kimseye yaşatmasın sana asla bi daha böyle bir şey yaşatmasın canım .. bir kere daha doğal dene olmazsa tekrar değerlendirirsiniz eşinle ..
Ttbbrr
[bilinmeyen] evet var canım .. ama tabi şu an hiç bir şey belli değil dua etmek dışında yapabileceğim hiç bir şey yok , bekliyoruz .. hatta forumda Doğuma gidecek olanları ya da ileri hafta gebeliklerini görünce acaba ben de gelecek miyim ı zmana diyip hüzünleniyorum ama derdi veren allah dermanı da onda diyip şükrediyorum .. korkularını en iyi anlayan insanlardan biri benim belirsizlik çok zor :( ama eskisi gibi korkmuyorum.. senin kaybın en son ne zman oldu ?
Ttbbrr
[bilinmeyen] canım perinotologlar riskli gebelik uzmanları .. yani önce jinekolog oluyor sonra yan dal ile 3 sene daha eğitim alarak perinotılog oluyorlar .. evet Melih beyi duydum ama zaten o hastane inanılmaz pahalı .. perinotologlar arasındaki tek fark ultrason makine farklılığı benim eşimde doktor Kanuni sultan Süleyman eğitim araştırmada doçent .. biz oradaki hocayı tercih ettik şimdilik .. ki bizim hastanelerde doktor indirimimiz olmasına rağmen gerek görmedi doktorumuz .. yani sana ayrıca bir şey söylenmeyecek ben geçtim o yollardan ödedikte bir sürü para ve ne bastaki perinotogun dediği doğru çıktı .. sen bi de şehir dışından geleceksin hastanelerde memur indirimleri oluyor ama o hastane de yok diye biliyorum sormak lazım canım.. acın çok yeni ben de senin gibiydim , her şey anlamsız mantıksız geliyordur sana .. ama İnan ki her şeyin çaresi var ..
Ttbbrr
Ben Acıbadem halkalıyla karşı karşıyayım normal bir doktor muayne ücreti 220 tlydi şimdi 250 olmuş yani zaten pahalı bi hastane Maslakta fiyatlar artıyor .. tahlil falan isteniyor masraflar arttıkça artıyor :(
Beyazzz
Ali Acara gitsene birde canım
SuAte
[bilinmeyen] canım ben de Mustafa beyin hastasıyım kendisi gerçekten mükemmel bi dr benim de 1 gebelik kaybım var Rabbim birdaha aynısını, benzerini, beterini yaşatmasın.. Bence hiç bırakma Mustafa hocayı
Ttbbrr
[bilinmeyen] canım seni etkilemek istemem ama ben de aynı şeye düştüm ben de öğretmenim eşim doktor ve 25bin tl paramız gitti sonuç ; elimiz boş açıklama yok devam edelim dendi .. düşükten beter oldum ağladım bu gebeliğimi o üzüntüden fark etmedim.. o ara eşim Antalya mezunu Prof dr Kemal ÖZGÜR var tüp bebekte ilerde Antalya da onu aradık eşimin hocası adam tüp bebekçi olmasına rağmen doğal yol dedi biz ama biz bi deneme yapmıştık tüp bebekte yorum yapmadı ama doğal yola devam dedi hatta eşime kızdı bile .. bak telaşla hareket etme .. tahlilleri devlette yaptırman demek İstanbul’da çok zor randevu alamıyorsun ki ..
SuAte
[bilinmeyen] aaa evet evet hatırladım seni kuzum, Allah yardımcın olsun inşallah şu mübarek günde 🙏🏻
Ttbbrr
[bilinmeyen] yaşınla ilgili bir sorun yoksa bir kere daha şans ver perinatılogla devam et kontrolüne .. kan pıhtılaşma ilaçlarının dozunu o ayarlasın .. ben de kullandım progestan ve clexan ama perinatılog kullandırmadı bile hiç bir şey .. şimdilik beklemedeyiz .. belki tüp bebek denesen tutacak ve sağlıkla devam edecek ama doktorun sana zaten bir kere daha doğal yolu dene demiş bence dinle bak bir arkadaş yazmış doktorun güvenilir biriymiş de korkma , her zman her şey ayni olmaz .. allah bebek bekleyen isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun .. 🤲🏻🤲🏻 İstanbul aklında kalırsa bana yaz ben arar sorarım burda
SuAte
[bilinmeyen] ne kadar çok doktora gidersen o kadar çok aklın karışır bence canım, işini bilen birinde karar kılmalısın
GamzeTopluKk
[bilinmeyen] iki düşükten sonra folbiol kullan dedi Dr um, üç ay korunup genetik testlerden sonra planlı gebelik ile hamile kaldım kese göründüğü gibi clexan a başladım , Dr faktör u çok önemli bana rahim filmi çek dedi başka bir Dr , kendi drum da kendiliğinden hamile kaldığım için bunu önermedi vücudunu yipratmayalim daha fazla dedi anesti verilecek çekilecekti hsg, sonuçta drumu dinledim şu an 35. Haftadayim :)