FyA Bebek arabası puset beşik bunlar sizce silinmelimi nede olsa sıfır paketten çıkıyor yani mağazadan alınıp eve gelindi kutu içindeler ama bilemedim ne yapmalıyım ???? Siz sildiniz mi doğuma az kaldı ansızın olabilir
Enfal_06 FyA bebeğin büyük eşyalarını silmek için dezenfektanlar oluyor internet üzeri bakabilirsiniz
Buserk FyA Bebek şampuanıyla sildim ben de güzelce , havalandırdım sonra güneşte birkaç saat . Başka çözüm bulamadım
Deletedmom_110 FyA Yeni aldığımda yıkama veya silme yapmamıştım ama zamanla Kullandıkça kirlendi için pusey veya Portbebenin içindeki malzemeleri çıkartıp makinada yıkıyorum iskeleti de duşa kabine suyu da sabunla yıkıyorum
Deletedmom_110 Cimenn1223 bebek arabamı iki yıldır düzenli olarak yıkıyorum Paslanma olmadı bence biraz da kalitesiyle alakalı
elif475475 FyA üretim yerinde yeteri kadar pis alanlardan geçiyor ben o yüzden aldığım her şeyi yıkamadan kullanmıyorum
myavocado FyA annem silecekmiş benim, arap sabunlu su yapıp hafif nemli bez ile 🤣 bana kalsa sanırım silmezdim, aklıma gelemezdi paketten çıktı temiz diye.