aselinannesi1997 31 haftalık hamileyim alaturka tuvalete comelince karnım geriliyor bugün idrar tahlili verirken çok tuvaletim varmış gibi hissettim tuvalete gittiğimde bir iki damla geldi sonra tekrar tuvaletim varmış gibi hissettim bu neyin belirtisi acaba idrarda yanma da var
Af00 aselinannesi1997 sık tuvalete gitmen bebeğin büyümesinden kaynaklı bende çok tuvaletim var gibi gidiyorum ama çok az oluyo bebek artık büyüdü baskılıyor
Ebruskoo aselinannesi1997 senelerdir yaşayan birisi olarak eminim ki sizde sistit var . İdrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsunuz ağrılı idrar da bunun cabası . Bol bol su içim yoğurt peynir tüketin ve kabak çekirdeği çitlemeyi ihmal etmeyin sistite birebirdir hepsi
Eda1254 aselinannesi1997 idrar yanması enfeksiyon belirtisi diye biliyorum ama obaski bebekten canim benimkide ters şuan bendede oluyo baskı aşağı doğru sürekli tuvalete gitme isteği ama tuvaletim olmuyo
aselinannesi1997 Af00 ay gerçekten tuvaletten çıkıyorum 3 dk sonra tekrar geliyo sıkışık gidip zor yetişiyorum iki damla şaka gibi 🤣
seddackr 33 haftadayım benim de çok tuvaletim var gibi oluyor gidiyorum çok az oluyor. 5 dk sonra yine tuvalete gidiyorum. Bence bu normal :)
Eddaa_13 Ben henüz 12 haftaligim ve ilk defa bugün çok idrarim varmış gibi hissediyorum tuvalete gidince de bin kac damla oluyor. Gerçi mesaneme baskı yapan miyomum var ama. Bugün doktor kontrolune gittiğimde hicbirsey yoktu, akşama doğru bir anda oldu