snowglobe Cimenn1223 ilk gebeliğimde 6 aylıkken inanmıyolardı. 2. Gebelikte 3 . ayda uzaktan belliydi hamile olduğum 😂
beautifulgirl Cimenn1223 benimde 15+3 şişmeye başladı bol giyince belli olmuyor ama dar giyince belli oluyor
1Prens1Prenses53 Cimenn1223 benim de ilk hamileliğimde 6 aylıktım kimse inanmıyordu bebeği nereye sakladın diyorlardı ama şimdi 19+2 yim karnım ilk hamileliğimde 7 8 aylık olan karnım gibi.bunda çok erken çıktı 🤷♀️
Mervealya1992 Cimenn1223 ilk bebekte 3 ayda hemen anlıyorlardı bunda daha 6 haftalıwım bakalım bıde karnım dar ondan glb iç karnjn dar olunca hemen bellı oluyor suan bıle ufacık ben anlıyorum mesela dışardan gozukmuyorda
Cimenn1223 snowglobe yeni yeni haraketlerini hissediyorm bebgmn bugn karnim cok sert ve nefes alamiyorm
Nananan snowglobe Cimenn1223 benim ilk gebelikte 16 haftada büyüdü karnım belli olmaya başlamıştı artık şuan da 8 haftalik hamileyim bakalım ne çıkacak
Ozlemmmx 1 . Gebeliğimde 3 aylıkta karnım çıkmaya başlamıştı duam 2. Gebeliğim 5 aylık ama karnım hala yok gibi
Cimenn1223 Ozlemmmx iç karnin geniş olabilir kuzum ilk gebeligimde 15 haftalkken ckmaya basladi ama 17.hafta da bu kdr yoktu
Cansucan Ozlemmmx bende aynı ilk gebeliğimde karnım daha büyüktü şuan 7 aylığım ağam şaham birşey yok 😂
Cimenn1223 beautifulgirl rahatliga alışmışm bol giyiyorm ama bu sicaklarda evde tshörtle bile gezemiyorm atlet şortum
Cimenn1223 1Prens1Prenses53 bende şuan tam olarak öyleyim kizimda 15 haftalikken cok minikti 17 hafta da da bu kdr degildi
Ayseguller Ben 17+4 . İlk hamileliğim. Sanirim iki gündür hissediyorum bebeği hafif vurma gibi ama kim görse karnın neden hic yok diyor. Sanırım bireysel
Cimenn1223 Ayseguller iç karnın genişse geç çıkar kuzum yavaş yavaş çıkmaya başlar bu hafta dan sonra
Ayseguller Cimenn1223 aslinda çok çıkmasindan ya da şiddetli tekme hissetmekten çekiniyorum biraz😅 elimde değil. Simdiye kadar cok zor gecti bir iki haftadır rahatladım biraz
Ayse_2807 İlk gebeligimde beş aylıkken belli oluyordu karnım hamile olduğumu anliyolardi şimdi ikinci gebeliğim 9 sene aradan sonra üç aylıkken çıktı şuan dört aylık olduk baya belli oluyor artik
Alisde Cimenn1223 valla ilkinde 5 ayliktim hafif cikti simdi 7 haftaligim alttan hafif cikmaya basladi belliki epey belli edicek insallah dogumdan sonra kolayca eski halime donerim 🫠
surprizbebe Cimenn1223 benim.4üncü ayda artık hamile olduğumu anlamayan yoktu. Benim yıllardır da göbeğim var biraz hep. Oradaki kaslar eski haline gelmemişti bence ilk doğumdan sonra.