Oziss Biz bugün 13 haftalık olduk yarın ikili testimiz var acaba cinsiyet belli olur mu ? Çok heyecanlıyım 🙂 🙂
Bernaaa Oziss canım özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama 12 haftalıkken gösterdiği için bebeğim biz öğrenebildik😀😀Kızım oluyor nasipse😇😇
Merversan Oziss bende 14+5 im geçen hafta öğrendim kızım olucak cok sukur ikili taramamda temiz cikti insallah belli olur canim tabi gostermeme ihtimalide var 😊ben cikolata yedim
Merveksgn Oziss ben 11. Haftada yaptirmistim kiz gibi demislerdi 15. Haftami bitirdim hala kiz gibi diolar ☺
MerveBlentAydn Oziss belli oluyo ama tabiyki bebişler nazlanmadan gösterirse benim 12 haftalıkken doktorum erkek olabilir demişti 17 haftalıkkende netleşti 😊
Oziss Deletedmom_879 Biraz önce arkadaşım aradı özel hastanede baş hemşire sen gel öğreniriz diyo 🙂 ikili taramayı araştırma hastanesinde yaptrcam eğer söylemezlerse bi kaç gün sonra özele gitcem 🙂 heralde kesin Öğrenirim
MerveBlentAydn Oziss doktorum dedi öksür biraz pozisyon değiştirsin Bebiş dedi aynen de öyle oldu ondan sonra gösterdi Ve de muayeneye girmeden önce çikolata yedim aç olduğun zamanda hareketleri kısıtlı olurmuş açken kıpırdamak istemezlermiş
Deletedmom_879 Oziss bende ozelde ogrendim ama %80 dedi icimde hala bi kusku var hic birsey alamadim daha ufakta olsa 😂
oztrk14 Oziss bende özele gidiyorum normalde ikiliyi devlet hastanesinde yaptırdım söylemiyorlar ztn sonuçlar ay sonuna çıkacak o zaman kendi doktorumda öğrenirim inşallah çok merak ediyorum 🤗
Deletedmom_879 Oziss ben hamilelik testini yaptim icime ilk erkek düştü ama hep kız istedim herkes ama herkes erkek hissetti benimle beraber iki kerede ruyamda gördüm oglumu bi oglum olacak 🙈🙈
Oziss Deletedmom_879 Ne güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙂 hissetmek çok güzel ben hissedemiyorum çok düşünüyorum belki o yüzden.